VIDEO PAPARAZZI / „Medicul cu 8 clase” se scaldă în lux și la audieri! Ce valoare au gențile cu care a fost reținut

+4 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / „Medicul cu 8 clase” se scaldă în lux și la audieri! Ce valoare au gențile cu care a fost reținut © Instagram

În urmă cu scurt timp, „medicul cu 8 clase”, italianul Matteo Politi a ajuns la secția 4 a poliției din Capitală. După el a adus un „arsenal” de obiecte de lux, mai exact, medicul importor s-a prezentat la audieri cu un troller extrem de valoros și cu o geantă pe măsură. 

Matteo Politi a ajuns la secția de poliție 4 a Capitalei în urmă cu scurt timp, iar ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că italianul avea după el un troller care costă aproximativ 300 de euro, precum și o geantă a unui cunoscut brand ce valorează nu mai puțin de 700 de euro. Acestea sunt și bagajele pe care le avea asupra sa, în momentul în care ar fi încercat să fugă din România, cu trenul. 

CITEȘTE ȘI - VIDEO EXCLUSIV / Primele imagini cu Matteo Politi, după ce a încercat să fugă din țară. Medicul impostor a fost adus acum la Secţia 4

În imaginile surprinse de paparazzii www.spynews.ro se vede cum unul dintre anchetatori poartă pe umăr geanta ce-i aparține lui Matteo Politi. 

După ce a încercat să fugă din țară cu trenul, „medicul cu 8 clase” Matteo Politi a fost reținut de către autorități. În urmă cu scurt timp, acesta a ajuns la secția de Poliție din Sectorul 4, iar www.spynews.ro a intrat în posesia imaginilor exclusive cu medicul impostor. Paparazzii noștri vigilenți au fost pe urmele lui și vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile momentului cu Matteo Politi!

CITEȘTE ȘI - VIDEO EXCLUSIV / Prima reacție a avocatului „medicului cu 8 clase”, după ce Matteo Politi a ajuns la secția de poliție

Matteo Politi, medicul cunoscut drept Matthew Mode, care opera în România fără a avea studii medicale, a fost depistat de polițiști, miercuri dimineață. „Medicul cu 8 clase”, așa cum i se spune, se afla într-un tren îndreptat spre Budapesta. A arătat un paşaport italian, iar după ce a fost verificat a fost reţinut deoarece fusese emis mandat de aducere pe numele lui. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro