VIDEO PAPARAZZI / Noua bijuterie a Elenei Băsescu, un bolid de 100.000€! Dovada că se pregătește să dea lovitura în afaceri

+4 click pentru
galerie

EBA, EBA, au râs unii că la începutul anului conduceai mașina tăticului, iar acum ne dai pe spate! Elena Băsescu a fost surprinsă de Paparazzii Spynews.ro cu noua bijuterie, pe străzile din Capitală! Și ce mai bijuterie... nou-nouță, pentru care a scos din cont 100.000 de euro! Unde se ducea EBA în plină pandemie? Să ne arate tuturor că pune la punct ultimele detalii pentru ca, în curând, să dea lovitura în afaceri! 

În plină pandemie de coronavirus, Elena Băsescu a plecat de la domiciliu și s-a dus glonț spre noua bijuterie, un BMX X6 în valoare de 100.000 de euro. A deschis portiera și a petrecut câteva secunde pentru a verifica dacă nu cumva mașina nou-nouță „s-a ales” cu o zgârietură. 

Apoi, EBA s-a urcat la volan și s-a pregătit de un drum cu noul bolid de lux la care alții doar visează. Cu masca de protecție pe chip și mâinile pe volan, Elena Băsescu a făcut prima oprire la o benzinărie.

Îmbrăcată lejer, cu un hanorac pe care era inscripționat „Queen”, o pereche de pantaloni sport și niște adidași albi în picioare, a intrat în benzinărie pentru a-și cumpăra ceva de băut. La scurt timp, s-a urcat din nou în autoturismul de 100.000 de euro și a pornit spre o altă locație.

Așa, sub privirile Paparazzilor Spynews.ro, Elena Băsescu a ajuns la un centru comercial. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a intrat într-un magazin de textile, de unde a ieșit după câteva minute cu o punguliță! Ce căuta EBA, de fapt? 

Materialele necesare pentru producerea de haine asortate pentru mame şi copiilor, dat fiind faptul că deţine un magazin online prin intermediul căruia comercializează astfel de obiecte vestimentare. Nu a luat foarte multe, ci cel mai probabil, câteva accesorii care să-i facă articolele mai speciale și s-o propulseze astfel în topul femeilor de afaceri de succes din România! 

Următoarea oprire: iar la benzinărie! Acolo, a petrecut în jur de 15-20 de minute. Și cam asta a fost plimbarea fiicei lui Traian Băsescu. 

Elena Băsescu, mamă a trei copii 

Născută la 24 aprilie 1980, în Constanța, fiica lui Traian Băsescu, Elena, a adus pe lume trei copii: Sofia Anais, Traian Junior şi Anastasia. Sofia Anais și Traian Junior sunt rodul poveștii de dragoste de mult apuse EBA a trăit-o cu Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda. Conform surselor noastre, pentru creşterea celor doi, Syda plăteşte lunar o pensie alimentară în valoare de 1.300 de euro.

Mezina, Anastasia, s-a născut în urma relaţiei pe care Elena Băsescu a avut-o cu Cătălin Gheoghe, poreclit „Tomată”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro