VIDEO PAPARAZZI / Nu mai are balta peşte? Ce maşină a ajuns să conducă unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din România

+4 click pentru
galerie

Adrian Matei (51 de ani) a fost, fără îndoială, un fotbalist de top al României. Cu toate acestea, cel poreclit „Cacao” nu duce chiar o viaţă de huzur, aşa cum, probabil, s-ar fi aşteptat toată lumea. Imaginile surprinse de Spynews.ro stau mărturie!

În timp actualele vedete ale fotbalului românesc se laudă cu maşini care mai de care mai scumpe şi mai puternice - Denis Alibec, posesor al unul McLaren în valoare de 170.000 de euro şi Andrei Radu, şoferul unui Bentley de 250.000 de euro, fiind cele mai grăitoare exemple - Adrian Matei deţine o maşină care, din păcate, nu arată deloc bine. Fostul fundaş de fier conduce un BMW vechi, care se uzează din ce în ce mai mult. 

Autoturismul, cândva o adevărată bijuterie pe străzile patriei, prezintă zgârieturi serioase, iar în unele zone chiar a rămas fără vopsea. În ciuda acestor amănunte, Adrian Matei continuă să îşi facă treaba cu această maşină.

Recent, „Cacao” a fost surprins de paparazzii noştri la volan. Îmbrăcat într-un tricou cu însemnele clubului Rapid, grupare în cadrul căreia îi antrenează pe juniorii născuţi în anul 2005,  fostul mare fotbalist a condus atent, fără să încalce regulile de circulaţie. Mai mult, în ciuda faptului că maşina sa a trecut de prima „tinereţe”, „Cacao” nu a avut probleme cu aceasta. Astfel, fostul fundaş a ajuns cu bine la destinaţie.

A fost muncitor necalificat în Anglia

Soarta nu a fost chiar blândă cu Adrian Matei. Deşi a fost unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din România anilor ‘90, acesta nu a reuşit să strângă o avere care să-i asigure un trai liniştit pe termen lung. 

Din acest motiv, „Cacao” s-a văzut nevoit să plece din ţară şi să se angajeze ca muncitor necalificat. Mai exact, în 2015, fostul fotbalist a lucrat într-un depozit din Barnsely, Anglia. Din această postură, Adrian Matei a câştigat echivalentul a opt mii de lei în fiecare lună.

A jucat pentru granzii Capitalei

Adrian Matei reprezintă un caz rar în fotbalul românesc. În cariera sa, „Cacao” a  evoluat pentru cele trei forţe ale Capitalei: Rapid (1986-1988 şi 1994-1996), Dinamo (1989-1993) şi Steaua (1997-1999). El a trecut şi pe la Victoria Bucureşti (1988-1989), Sportul Studenţesc (1994) şi FC Naţional (1999-2002).

Fostul fundaş are în palmares trei titluri de campion al României (unul cu Dinamo şi două cu Steaua), două Cupe ale României (ambele câştigate cu Steaua) şi o Supercupă (cucerită tot cu Steaua).

Pentru echipa naţională, Adrian Matei a bifat două selecţii şi nu a marcat vreun gol.  

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta da aroganţă! Cum se pregăteşte Gina Pistol pentru cel de-al treilea sezon al „Asia Express”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gata! S-a întrunit comandamentul pentru situaţii de urgenţă! Cine e persoana pe care Cristina Ich a ales-o să o ajute cu bebeluşul

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest