VIDEO PAPARAZZI / Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Alina Puşcaş, mare grijă cu imaginea ei! Când vine vorba de aspect, nu ţine cont de bani!

+3 click pentru
galerie

Alina Pușcaș este o femeie foarte responsabilă, însă niciodată nu uită să aibă grijă și de ea. Chiar dacă zilnic are de făcut multe activități ce țin de familia ei, Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă în timp ce încerca să-și îndeplinească o dorință într-un magazin de ochelari. 

Alina Pușcaș este mereu atentă să apară perfect la televizor și să nu dea greș cu nimic, dar iată că Paparazzii Spynews au observat că este o femeie responasabilă chiar și în afara camerelor de filmat, dar și că se răsfață așa cum își dorește  

Vedeta de la Antena 1 a fost surprinsă în timp ce își rezolva câteva activități pe care orice familie le are. Aceasta a ieșit din bolidul de lux pe care îl deține și s-a îndreptat cu pași repezi către o bancă, unde a poposit pentru mai mult timp. 

Alina Pușcaș a stat minute bune în clădire și la un moment dat a scos din geantă mai multe bancnote pe care le-a îndâmnat casierei de la bancă, urmând ca ulterior să semneze mai multe acte și să plece, nu înainte că personalul din instituție să îi ofere mai multe detalii despre operțiunea pe care a realizat-o. 

Vedeta a plecat mai departe către un magazin de ochelari unde a stat mai mult timp. Aceasta a ales să meargă mai mult timp pe jos până să ajungă în fața locației, apoi a intrat fericită cu scopul de a-și găsi ceva pe placul ei. 

Nu știm încă dacă vedea are probleme medicale la ochi ce necesită o pereche de ochelari, dar aceasta a poposit pentru mai mult timp în magazin și a probat mai multe rame de ochelari. Bineînteles, Alina Pușcas a cerut și părerea vânzătoarei din magazin care a reușit să-i dea mai multe informații despre ceea ce vrea să-și cumpere. Îngândurată, vedeta a analizat mai multe perechi, s-a uitat cu atenție, iar dacă nu este vorba despre o problemă de vedere, atunci se pare că actrița dorește să aibă un alt look cu care să-și uimească fanii de acum înainte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro