Alina Puşcaş, din nou însărcinată? "Aş vrea un băiat"

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, din nou însărcinată? "Aş vrea un băiat" © Instagram

Alina Puşcaş este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv de la noi din ţară. Bruneta duce o viaţă-n ca poveşti alături de soţul ei şi cei trei copii, care le bucură zilele. Recent, într-un interviu, vedeta a declarat că şi-ar mai dori un băieţel. Să fie oare vorba despre o nouă sarcină?

Alina Puşcaş este fără doar şi poate una dintre cele mai bune prezentatoare tv, dar şi actriţe din România. Cu toate că este mămică a trei copii, o regăsim adesea pe micile ecrane. Potrivit okmagazine.ro, bruneta a vorbit despre viaţa de familie, dar şi despre planurile de viitor.

Actriţa se numără printre mămicile liniştite, declarând că nu este cazul să se trezească peste noapte, aşa cum se întâmplă în cazul altor copii. S-a obişnuit repede cu bebe şi a revenit la vechea rutină.

"Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, ea nu se mai trezeşte noaptea. Ultima masă e pe la 9-10 seara şi se trezeşte la 7-8 dimineaţa. Noi nu cunoaştem asta cu trezitul din 3 în 3 ore sau din 4 în 4 ore. Deci e bine cu al treilea.", a declarat prezentatoarea tv.

Alina şi Mihai sunt fericiţii părinţi a trei copii şi nu au de gând să se oprească aici. Actriţa are planuri mari de viitor, dorindu-şi încă un băieţel, susţinând că sunt prea multe fete în familie. "Dar acum, ieşind fată, aş mai vrea unul: aş vrea un băiat. Pentru că sunt prea multe fete.", a spus ea.

Şi cum cei doi muncesc, nu au timp mereu să stea cu micuţii. Nu au vrut să arunce această sarcină nici pe umerii mamelor, aşa că au ales să angajeze o bonă, cea care a avut grijă în trecut şi de ceilalţi micuţi. 

"Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta. Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta.", a povestit Alina Puşcaş. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro