VIDEO PAPARAZZI / Pantoful Danielei Crudu, recuperat de sora ei. ”Probabil a alergat”

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Pantoful Danielei Crudu, recuperat de sora ei. ”Probabil a alergat” © paparazzi

Această zi este una de coșmar pentru Daniela Crudu, dar și pentru toți cei care îi sunt alături. Ana, sora vedetei, a fost cea care a recuperat pantoful pierdut și pus de iubit chiar pe una dintre barierele din complex. 

Daniela Crudu trece prin momente grele după ce astăzi a fost victima unei agresiuni fizice din partea iubitului. Vedeta s-a ales cu răni destul de grave în urma altercației. 

Iubitul agresiv a încercat să vorbească de mai multe ori cu sora acesteia și chiar a făcut scandal în fața locuinței unde stăteau împreună. După ce i-a lăsat unul dintre pantofi chiar pe bariera de la intrarea în complexul în care stăteau împreună, Ana Crudu a fost cea care a venit să-l recupereze și crede că în momentul în care sora sa a avut parte de momentele de coșmar a alergat și și-a pierdut pantoful. 

”Probabil a alergat pe tocuri. A mers pe tocuri. Probabil i-a scăpat din picioare”

Iubitul Danielei Crudu a primit un ordin de restricție și a avut nevoie de escorta polițiștilor pentru a putea acum să vină în locuință și să își ia restul bagajelor. 

Bruneta trece acum prin dureri crunte și va avea nevoie de o perioadă îndelungată în care să se recupereze atât fizic, dar și psihic în urma acestui incident. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro