VIDEO PAPARAZZI / Pentru un gest de omenie, Gigi Becali a încălcat legea în trafic! Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera

+3 click pentru
galerie

Când vine vorba de omenie și acte de caritate, Gigi Becali nu mai ține cont de nimic, nici măcăr de regulile de circulație. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe latifundiarul din Pipera chiar în timp ce încălca legea în trafic.

Gigi Becali este cunoscut în întrega țară pentru actele de caritate și faptele bune pe care le face dintotdeauna în situații critice pentru diferite instituții sau oameni care nu trăiesc în cele mai bune condiții. 

Pentru că are banii încăt să-i învârtă cu lopata, latifundiarul din Pipera nu ezistă niciodată să ofere și cerșetorilor de pe stradă, iar asta s-a întâmplat și acum câteva zile, însă a trebuit să încalce legea pentru a face gestul de lăudat. 

Paparazzii Spynews.ro au fost cu ochii în patru atunci când l-au zărit pe ”Războinicul Luminii” în trafic, chiar la bordul bolidului său cu mulți cai putere și de zeci de mii de euro și purtând pe cap o pălărie.

Manevră riscantă în trafic pentru un gest de lăudat

După ce s-a învârtit prin oraș, fiind un om destul de ocupat, Gigi Becali a hotărât să se îndrepte către casă, moment în care a zărit pe lângă ”palatul său” mai mulți cerșetori. Pentru că niciodată nu ezită să ofere din sumele sale uriașe pe care le deține, acesta dă mereu câțiva lei oamenilor nevoiași. Patronul echipei FCSB s-a îndreptat imediat către aceștia, însă înainte a făcut o manevră riscantă în trafic. 

Gigi Becali a tăiat linia dublă continuă, chiar când traficul era intens la ora aceea, și direct a mers către oamenii care cu siguranță îl așteptau cu sufletul la gură. Manevra a fost destul de riscantă, însă a avut mare noroc deoarece nu a fost observat de Poliție în acel moment. 

A deschis geamul și le-a oferit cerșetorilor mai multe bancnote, după care și-a continuat drumul către casa care se afla la doar câțiva metri, iar ulterior a intrat în curte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro