VIDEO PAPARAZZI / Probleme pentru Denis Alibec! Ce păcat, „jucăria” fotbalistului s-a stricat!

+4 click pentru
galerie

Zicala „Un necaz nu vine niciodată singur” i s-a aplicat din plin lui Denis Alibec (27 de ani)! După ce s-a accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaş, atacantul a mai păţit-o o dată! „Jucăria” capriciosului fotbalist s-a stricat, iar el este foarte supărat.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe atacantul Astrei Giurgiu în parcarea unui mall, în timp ce se pregătea să iasă din maşina sa de lux. Îmbrăcat după ultima fiţă şi cu capul acoperit cu o căciulă, Denis Alibec a coborât din bolid şi s-a îndreptat hotărât spre intrarea în centrul comercial.

Dar unde se grăbea jucătorul lepădat ca o măsea stricată de Gigi Becali? Ei bine, Denis Alibec nu a mers să facă shopping şi nici să se vadă cu vreo bunăciune la o cafea. El s-a deplasat în mall cu scop foarte bine întemeiat.

Pentru că unul dintre telefoanele sale mobile se stricase, atacantul a dus aparatul la reparat. Operaţiunea a durat mai bine de 30 de minute, timp în care capriciosul fotbalist a aşteptat cuminţel, fără să fie solicitate pentru poze sau pentru autografe, aşa cum se întâmpla pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la FCSB.

La final, mulţumit de faptul că „jucăria” sa a fost reparată, Denis Alibec a fost darnic cu omul care i-a îndeplinit dorinţa. Fotbalistul i-a lăsat acestuia un bacşiş consistent, apoi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care îl vor lăsa fără cuvinte pe Gigi Becali! Ce a făcut Teodora, fiica latifundiarului, pe ascuns

Până acum, Denis Alibec a evoluat pentru şase echipe: Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanţa, Bologna, FCSB şi Astra Giurgiu. Pentru prima reprezentativă a României, atacantul a bifat nouă selecţii şi a marcat un gol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest