VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă a fost Prima Doamnă a României, Maria Băsescu a rămas cu picioarele pe pământ. În loc să ducă o viaţă de răsfăţ, aceasta preferă să se comporte precum oamnii obişnuiţi. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Cu câteva zile în urmă, soţia lui Traian Băsescu a profitat de vremea plăcută de afară şi şi-a scos nepoţii, pe Sofia Anais şi pe Traian Junior, în oraş. Mama EBA-ei nu a avut ca scop răsfăţul celor mici, ci a dorit să rezolve câteva probleme care nu suportau nicio amânare.

Astfel, cu Traian Jr. de mână şi cu Sofia Anais lăsată în maşină, în grija bonei, Maria Băsescu a mers mai întâi la piaţă. Pentru aproximativ o jumătate de oră, femeia a cumpărat legume şi fructe. Şoferul familiei a intervenit abia la final, când, precum un domn, a luat pungile pline din mâinile stăpânei sale şi le-a aşezat în portbagajul autoturismului.

De la piaţă, Maria Băsescu s-a îndreptat spre un mall. Sofia Anais şi Traian Jr. nu au avut noroc nici de această dată. Cu cei doi copii alături şi cu bona acestora în apropiere, soţia fostului preşedinte al României a mers să facă shopping.

Aşadar, Maria Băsescu le-a arătat nepoţilor săi că atunci când e vorba de treabă, răsfăţul poate să mai aştepte. Copii foarte bine educaţi, cei doi micuţi nu au comentat în faţa bunicii lor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Are bani, are de toate şi e pasăre de noapte! Iată ce face Teodora, fiica lui Gigi Becali, când crede că nu o vede nimeni

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Născut la 6 septembrie 1951, la Cajvana, Judeţul Suceava, Maria Băsescu s-a căsătorit cu Traian Băsescu în 1975. Din mariajul lor au au rezultat două fete: Ioana și Elena.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro