VIDEO PAPARAZZI / Are bani, are de toate şi e pasăre de noapte! Iată ce face Teodora, fiica lui Gigi Becali, când crede că nu o vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Gigi Becali le oferă fiicelor sale un trai de huzur! Maşini de lux, haine de firmă şi bani - foarte mulţi – sunt la ordinea zilei în vieţile celor trei prinţese: Teodora, Alexandra şi Cristina. Totuşi, din când în când, odraslele latifundiarului din Pipera simt nevoia de a se rupe de răsfăţul în care sunt ţinute.

Aşa s-a întâmplat recent cu Teodora Becali. După lăsarea întunericului, cea mai mare dintre cele trei fete ale „Războinuclui Luminii” a păsăit reşedinţa familiei şi, în mare secret, s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a făcut nevăzută.

Îmbrăcată sexy – fustă scurtă şi maiou mulat – fiica patronului de la FCSB a lăsat impresia că merge să chefuiască în vreun club din Bucureşti. Surpriză! Teodora Becali s-a oprit în parcarea unui supermarket şi s-a dus să facă shopping.

Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Teodora Becali a petrecut în magazin aproximativ 40 de minute, timp în care a achiziţionat mai multe produse. La final, ea a plecat din supermarket cu o pungă plină. Fată cuminte, după repriza de cumpărături, aceasta s-a întors acasă.

Logodită cu un bogătaş

Teodora Becali trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr bogat. Mihai face parte dintr-o familie de machedoni, la fel ca şi fiica lui Gigi Becali. Cei doi s-au cunoscut în Pipera, acolo unde locuiesc. Patronul clubului FCSB şi-a dat consimţământul pentru ca Teodora şi Mihai să îşi unească destinele.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro