VIDEO PAPARAZZI / Randi i-a dat setările peste cap unei bunăciuni! A sărutat-o până când i s-a făcut rău

Băieţii buni, frumoşi şi bogaţi au mare succes la femei! Aşa stau lucrurile şi în cazul lui Randi, care, de curând, a făcut-o lată alături de o reprezentantă a sexului frumos.

În vârstă de 35 de ani, disponibil şi dornic să le pună pe jar pe domnişoare, Randi a reuşit să îi dea setările peste cap unei bunăciuni. Cântăreţul a sărutat-o cu poftă, a mângâiat-o de mama focului şi a plimbat-o prin oraş cu maşina. Totul a durat mai bine de două ore şi s-a întâmplat cu martori. Şoferul companiei de taxi şi un amic al cântăreţului au asistat la „recital”. Nimic nu prevestea că seara avea să continue cu un episod uluitor.

După plimbarea presărată de momente romantice, tânăra a coborât din autoturism abia ţinându-se pe picioare. Cu Randi alături, femeia „a dat la boboci”, aşa cum se spune în popor, pe marginea străzii. Apoi, artistul a luat-o în braţe, a sărutat-o, încercând să-i aline suferinţa. Totul s-a întâmplat sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat clipele grele prin care a trecut partenera cântăreţului.

Când femeia şi-a revenit în fire, Randi i-a cerut şoferului să facă un scurt popas la o benzinărie. Prietenul artistului s-a dus să cumpere tot ceea ce bunăciunea avea nevoie. În tot acest timp, artistul şi domnişoara de lângă el s-au sărutat de mama focului, semn că tânăra era în revenire de formă. La final, însoţit de amiucl său, cântăreţul a dus-o pe frumuseţe la el acasă, iar numai ei ştiu ce a urmat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Maria Păuna! „Prinţesa sprâncenelor” a ajuns să umble cu sticla de băutură pe stradă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Frumuseţea costă scump! Sacrificiul pe care Alexandra Becali îl face pentru a avea un corp perfect

Născut la 23 mai 1983, Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român. Acesta a format, timp de câțiva ani, alături de Marius Moga, trupa „Morandi”, iar de ceva vreme cântă singur.

Începând cu anul 2011, Andrei Ștefan Ropcea a debutat în cariera solo sub numele scenic Randi și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro