VIDEO PAPARAZZI / Romaniţa este fiţa! Celebra creatoare de modă, ţinută în puf de soţul tinerel! Cum este răsfăţată vedeta

+4 click pentru
galerie

Ajunsă la 53 de ani, Romaniţa Iovan duce o viaţă de huzur! Măritată cu avocatul Iulian Gogan, mai tânăr cu 12 ani decât ea, celebra creatoare de modă este una dintre cele mai răsfăţate vedete din România. Bărbatul îi face toate poftele soţiei sale.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Iulian Gogan i-a făcut o surpriză Romaniţei Iovan. Bărbat care îşi respectă nevasta, acesta şi-a scos consoarta în oraş. Cei doi au servit cina într-un restaurant de fiţe din Capitală.

Încântată de decizia soţului său, Romaniţa Iovan a fost numai zâmbete. La un moment dat, la masa celor doi a luat loc şi o bună prietenă a creatoarei de modă. Atât i-a trebuit vedetei! Cele două femei s-au pus serios pe trăncănit, iar creatoarea de modă a râs de mai multe ori cu gura până la urechi. În discuţie s-a implicat şi bărbatul Romaniţei, care le-a binedispus şi mai tare pe cele două doamne.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pepe are de ce să fie mândru! Soția artistului a rezistat în fața celei mai mari ispite!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta e „sărăcia” în care trăieşte Oana Lis! Imaginile care spun totul despre viaţa pe care o duce soţia fostului edil al Capitalei

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan şi-au unit destinele în secret, în urmă cu mai bine de patru ani. Între 2003 şi 2008, creatoarea de modă a fost căsătorită cu Adrian Iovan. Mariajul lor a fost greu încercat. Cel mai cunoscut episiod a avut loc în 2005, când Bogdan Iancu a intrat, noaptea, în vila în care cei doi locuiau şi a murit împuşcat de regretatul pilot. Adrian Iovan a încetat din viaţă la 20 ianuarie 2014, într-o tragedie aviatică care a avut loc în Munții Apuseni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro