VIDEO PAPARAZZI / Asta e „sărăcia” în care trăieşte Oana Lis! Imaginile care spun totul despre viaţa pe care o duce soţia fostului edil al Capitalei

+5 click pentru
galerie

Vestea că Oana îi vinde hainele lui Viorel Lis, pentru a face rost de bani, a cutremurat lumea mondenă din România. Blondina a explicat că vrea să facă acest demers din cauza problemelor financiare cu care se confruntă celebrul cuplu.

„Asta e, dacă vrea nevastă tânără. Demnitatea nu ne dă să mâncăm. Eu i-am oferit lui tinereţe, el mi-a oferit mie siguranţă”, a afirmat, pentru „Xtra Night Show”, la Antena 1, Oana Lis. Blondina s-a lovuit însă de refuzul categoric al bărbatului său: „Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele. O înţeleg că se gândeşte cum să facă rost de bani, dar nu aşa...”.

Cu toate că se vaită că nu o duce bine pe plan financiar, Oana Lis este o clientă fidelă a restaurantelor de lux. La doar câteva zile după ce a anunţat că vrea scoată bani de pe urma obiectelor de îmbrăcăminte ale soţului său, vedeta şi-a făcut apariţia într-un local de fiţe. Însoţită de o prietenă, blondina nu a lăsat impresia că a ajuns la sapă de lemn.

Dichisită, Oana Lis şi-a comandat de mâncare, dar şi un pahar cu vin. Odată ce ospătarul i-a adus mâncarea şi băutura, nevasta fostului edil al Capitalei s-a pus pe povestit cu amica sa. Nu o dată, celebra femeia a zâmbit, semn că lucrurile nu merg chiar aşa de rău în viaţa sa.

La un moment dat, Oana Lis a abandonat conversaţia cu prietena sa şi s-a pus pe trimis mesaje pe telefonul mobil. Cel mai probabil, destinatarul a fost chiar soţul ei. Apoi, diva a reluat discuţia cu cea alături de care a servit cina.

Citeşte şi: Ce face un milionar celebru când nu are chef să meargă acasă, la nevastă? / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Budescu și Alibec, umiliți în public! Cine e fotbalistul care le-a dat clasă starurilor de la FCSB

Chinuit de boală

În luna noiembrie a anului trecut, Viorel Lis a traversat momente dificile. Fostul primar al Bucureştiului a fost supus unei operaţii de colecist. Pus la regim de medici, imediat după intervenţia chirurgicală, acesta a slăbit 12 kilograme.

”E bine că m-am operat! Dacă nu facam asta, eram rău de tot! Puteam să mor”, ne-a declarat soţul Oanei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest