Ce face un milionar celebru când nu are chef să meargă acasă, la nevastă? / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Ajuns la 82 de ani, Viorel Păunescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi milionari din România. Lipsit de grija zilei de mâine, fostul patron al clubului Steaua duce o viaţă de huzur, iar uneori preferă să-şi petreacă timpul departe de Anişoara, soţia sa.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Viorel Păunescu într-un mall din Capitală. Îmbrăcat în trening, afaceristul s-a plimbat prin centrul comercial alături de şoferul său. Culmea, angajatul acestuia a fost cel care şi-a cumpărat un mic suvenir. În schimb, cunoscutul milionar a părut mult mai interesat să facă un pic de mişcare.

Totuşi, om amabil, acesta s-a oprit preţ de câteva minute, pentru a-i permite omului său să intre în câteva magazine. La final, când se pregătea să urce în limuzina sa, celebrul milionar a fost nevoit să dea mâna cu un bărbat care l-a recunoscut.

Citeşte şi: Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, surprinși în momente intime! Cum se joacă cei doi amorezi când cred că nu îi vede nimeni / Video paparazzi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Turcu’ dă, turcu’ plăteşte, iar Lucescu investeşte! În ce bagă „Il Luce” milioanele câştigate în Turcia

Viorel Păunescu s-a născut la 11 iulie 1935, în localitatea Fărcăşeşti. Pe lângă faptul că este un om de afaceri de succes, acesta a fost sportiv de performanţă. Viorel Păunescu a practicat handbalul. El şi-a început cariera la Locomotiva Gara de Nord, iar între anii 1955-1964 a jucat atât la Steaua, cât şi la Dinamo. Între 1998 şi 2003 a fost președintele consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua, în prezent FCSB. Din noiembrie 2005 şi până în noiembrie 2013, Păunescu a fost preşedintele Federaţiei Române de Nataţie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest