VIDEO PAPARAZZI / S-a rupt lanțul de iubire... atunci când lucrurile mergeau ca pe roate. Cum au fost surprinși Ramona Olaru și Cuza, înainte să se despartă

+4 click pentru
galerie

Încurcate sunt căile dragostei... După o frumoasă poveste de iubire, Ramona Olaru și Cuza au hotărât să urmeze drumuri separate în viață. Iată însă cum au fost surprinși cei doi de paparazzii Spynews.ro, chiar înainte de a se despărți!

Ramona Olaru și Adrian Popescu, cunoscut sub numele de Cuza, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Întreg showbizul a fost zguduit de vestea că cei doi au decis să-și spună „adio”, anunțul fiind făcut chiar de frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pe rețelele de socializare.

Despărțirea lor a avut loc atunci când lucrurile păreau să meargă ca unse. Dovada? Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe aceștia extrem de apropiați, într-un cadru demn de îndrăgostiți.

De curând, Ramona Olaru și fostul ei iubit au fost văzuți de paparazzii noștri afișându-se mai îndrăgostiți ca oricând. Îmbrăcați lejer, cântărețul și frumoasa asistentă de televiziune și-au început ziua cu o cafea și o țigară. Cei doi nu au fost singuri, ci se aflau în compania unor prieteni. Acest lucru nu i-a împiedicat însă să-și exprime sentimentele de iubire în public, drept pentru care au fost nedezlipiți aproape tot timpul.

În timp ce cântărețul savura gustul cafelei și se delecta cu o țigară, Ramona Olaru i-a stat permanent așezată în poală. Cu siguranță, motivul nu a fost lipsa scaunelor, pentru că niciunul dintre ei nu s-a obosit să aducă unul în plus. În imagini se poate observa cum, deși sunt aparent implicați în discuția cu prietenii lor, cunoscuta asistentă și fostul ei iubit sunt mereu atenți unul la celălalt, trimițându-și zâmbete și priviri cu subînțeles.

La un moment dat, Ramona Olaru se retrage din conversație, ca la scurt timp să revină cu un șervețel pe care i-l înmânează prietenei sale. În tot acest timp, Cuza își mută atenția asupra telefonului, semn că ceea ce a contat cu adevărat a fost prezența fostei sale iubite.

Ramona Olaru a recunoscut despărțirea de Cuza pe Internet

Frumoasa asistentă de televiziune a demonstrat că este o femeie asumată, care nu se ascunde după deget. Întrebată de un fan din mediul virtual în legătură cu fostul ei iubit, Ramona Olaru a recunoscut fără nicio urmă de reținere că ea și Cuza nu mai sunt împreună.

„Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, i-a răspuns Ramona Olaru admiratorului său pe rețelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro