VIDEO PAPARAZZI / Se crede împărat, dar a păţit-o când a mers la bancomat! Iată ce i s-a întâmplat lui Andrei Hrebenciuc în văzul lumii

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini incredibile cu Andrei Hrebenciuc. Obişnuit să fie tratat ca un împărat, fiul lui Viorel Hrebenciuc a păţit-o la bancomat.

Zilele trecute,  Andrei Hrebenciuc a avut chef să iasă din casă. Dornic să vadă ce mai e nou prin magazinele de lux, acesta a luat-o pe Irina, soţia sa, şi pe câţiva prieteni şi a mers într-un mall din Capitală.

La un moment dat, fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost protagonistul unui moment incredibil. Dornic să scoată bani, acesta s-a îndreptat către un bancomat amplasat în centrul comercial. Ghinion! În faţa aparatului respectiv se formase o coadă de câteva persoane. Andrei Hrebenciuc s-a aşezat şi el la rând, dar s-a plicitisit repede. După doar câteva secunde, acesta le-a făcut semn apropiaţilor săi să o ia din loc. 

Deşi nu vrem să fim cârcotaşi, e evident că fiul lui Viorel Hrebenciuc e obişnuit să i se facă toate poftele, nu să aştepte, ca orice muritor de rând, la cozi. Vorba aia, unul e băiatul lui tata.

Boss în industria medicamentelor

Anul trecut, una dintre cele mai mari companii de medicamente din România a anunţat pe bursă că Andrei Hrebenciuc a preluat postul de Preşedinte al Consiliului de Administraţie. Fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost numit în această funcţie cu unanimitate de voturi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Momente de panică pentru Dan Diaconescu! Ce a păţit fostul om de televiziune în amiaza mare

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Gigi Becali! Cum a apărut îmbrăcat latifundiarul la ceas de seară

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro