VIDEO PAPARAZZI / Şi-a pus viaţa în pericol! Horia Moculescu, slalom printre maşini. Ce a făcut compozitorul în plină stradă

+4 click pentru
galerie

Horia Moculescu pare să nu se teamă pentru viaţa sa. Dovada? Celebrul compozitor a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce făcea slalom printre maşini, fără să-i pese de posibilele accidente ce se puteau întâmpla într-un moment de neatenţie. Iată ce a făcut interpretul vocal în plină stradă! 

Pe Horia Moculescu îl puteţi vedea în diversele apariţii televizate realizate de-a lungul timpului, fiind cunoscut pentru talentul său incontestabil de compozitor. Puţini ştiu însă cum arată o zi obişnuită din viaţa acestuia. De curând, celebrul interpret vocal a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază în care nu l-aţi mai văzut până acum!

Recent, Horia Moculescu a decis să profite de timpul liber şi să iasă în oraş. După o scurtă plimbare la volanul maşinii, compozitorul a făcut o oprire în faţa unui local, în interiorul căruia urma să se destindă. Creatorul de programe de televiziune a întâmpinat câteva dificultăţi în ceea ce priveşte parcarea, fiind nevoit să îşi urce autoturismul, aproape în totalitate, pe trotuar, din cauza aglomeraţiei din Capitală.

A traversat strada printr-un loc nepermis

Îmbrăcat în haine lejere, într-o pereche de pantaloni albaştri, o bluză destul de colorată, o geacă maro şi încălţat cu nişte ghete de aceeaşi culoare, Horia Moculescu a coborât din autoturismul său cu un aer degajat. Cu aceeaşi nonşalanţă, s-a deplasat câţiva paşi de lângă maşină cu intenţia de a traversa. Însă... surpriză! Compozitorul nu s-a orientat către prima trecere de pietoni, ci a preferat să treacă strada prin mijlocul acesteia, aruncând doar o privire peste umăr pentru a asigura că nu mai trece nicio maşină.

Ajuns pe partea cealaltă a străzii, Horia Moculescu şi-a continuat drumul pentru a ajunge la destinaţie. Este vorba despre un restaurant din Bucureşti, în care probabil compozitorul a degustat câteva preparate pentru a-şi stăpâni foamea.

Horia Moculescu, nemulţumit complet de Eurovision!

Horia Moculescu este unul dintre cele mai mari nume din muzica din România. De-a lungul carierei sale, compozitorul s-a făcut remarcat prin talentul său incontestabil în domeniul artistic, dar şi prin abilităţile sale de creator de programe TV din ţara noastră. Anul acesta, faimosul interpret s-a arătat extrem de nemulţumit de Eurovision, dar şi de prestaţia cântăreţei Roxen, cea care a reprezentat România.

Compozitorul este de părere că Roxen a fost execrabilă. În aceeaşi măsură, Horia Moculescu şi-a exprimat dezamăgirea şi faţă de juriu, considerând că unii dintre membrii săi nu îşi aveau locul acolo. Aceştia sunt Alin Oprea şi Edward Sanda.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro