VIDEO PAPARAZZI / Simbolul giuleștenilor, show la sportul în care Halep e nr. 1! Vasile Maftei, „cel mai tare din parcare” la tenis!

+3 click pentru
galerie

Vasile Maftei, unul dintre jucătorii Rapidului considerați a fi „simbolurile Giuleștiului” le-a dat clasă tuturor! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în cea mai inedită ipostază și a demonstrat că nu numai cu mingea la picior este „forță”.

Este unul dintre legendele din Giulești și numele lui a rămas adânc impregnat în lumea fotbalului românesc. Retras din activitate, Vasile Maftei, căci despre el este vorba, nu pierde deloc timpul...degeaba! Așa se face că paparazzii noștri vigilenți l-au surprins în timp ce se distrează cu prietenii la o partidă de tenis! Îmbrăcat sport, determinat, așa cum era și cu mingea la picior, plin de energie și cu un tonus de invidiat, Vasile Maftei i-a uimit pe toți, căci la cei 38 de ani pe care îi are în prezent, demonstrează că există viață chiar și după fotbal, iar atunci când sportul îți curge prin vene, nu poți renunța așa ușor la el!

Vasile Maftei nu și-a pierdut nici ambiția, căci paparazzii www.spynews.ro l-au surprins pe fostul mare rapidist în timp ce dădea tot ce are mai bun, pentru a ieși învingător și la tenis!

În cariera sa, Vasile Maftei a evoluat pentru Tractorul Braşov, Rapid, Unirea Urziceni, fundaşul a jucat de 12 ori şi a marcat un gol. În prezent, Vasile Maftei are 38 de ani și s-a retras din activitatea fotbalistică.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro