VIDEO PAPARAZZI / Soția lui Gică Popescu nu se ”joacă” cu epidemia! Iată ce măsuri de precauție și-a luat Luminița Popescu, în drumul spre birou

În plină epidemie de coronavirus, doamna Popescu nu acceptă carantina. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Gică Popescu, în drum spre birou, însă nu oricum, ci.. mai precaută ca niciodată!

Noul coronavirus a reușit să bage spaima în majoritatea vedetelor din România. Numărul persoanelor infectate crește de la o oră la alta, iar toată lumea fuge în propriile locuințe, izolându-se de frica virusului ucigaș din China, care reușește să facă ravagii la noi în țară.

Totul pentru muncă

Ei bine, nu este și cazul Luminiței Popescu, care sfidează din plin epidemia cu care se confruntă țara noastră. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe soția lui Gică Popescu în drum spre birou. Bruneta nu ia în calcul nicio formă de carantină, dedicându-se în totalitate muncii. 

Îmbrăcată ca o adevărată doamnă, cu un sacou de culoare galbenă și pantaloni negrii, Luminița Popescu se dă jos din bolidul de lux și încearcă minute în șir să-și strângă actele, semn că are mult de muncă în această perioadă critică. Ce ne-a atras atenția, însă, a fost termosul pe care sora soției lui Hagi l-a scos din mașină. 

A înlocuit cafeaua de la birou cu cea de acasă 

Soţia "Baciului" are o oarecare temere de coronavirus, din moment ce alege să vină cu termosul plin de cafea de acasă, în loc să-și pregătească totul la birou. După ce și-a luat geanta și lucrurile din mașină, Luminița a intrat în incinta locului în care lucrează. Și nu, nu i-a fost frică să deschidă ușa fără mănușă. La urma urmei, nu o face pe ea un virus! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro