VIDEO PAPARAZZI / Tace și face! După ce l-a umilit la ”Asia Express”, Adda continuă ordinele! Și-a trimis iubitul la cumpărături, iar ea a așteptat în mașină

+3 click pentru
galerie

Dacă la televizor a reușit să intre în atenția publicului în urma umilinței primite de la propria soție, iată că nici in realitate lucrurile nu stau foarte diferit. Cătălin Rizea nu-și refuză partenera și îi face toate poftele. 

După ce au terminat filmările pentru ”Asia Express”, Adda și Cătălin Rizea s-au întors în țară și au revenit la activitățile pe care le făceau zilnic. Așa au fost surprinși de către paparazzii Spynews.ro care au fost pe urmele lor. 

În urmă cu doar câteva zile, Adda a intrat în vizorul fanilor după ce în cadrul show-ului ”Asia Express” a reușit să-și umilească soțul ! Nici în realitate lucrurile nu stau altfel !

Paparazzii Spynews.ro i-au observat pe cei doi în timp ce au parcat în fața unui magazin din Capitală. Bărbatul s-a dat jos din bolidul de lux pe care îl deține și s-a îndreptat în grabă către locație. 

În timp ce el facea cumpărăturile, Adda, soția lui, a așteptat în mașină și minute bune a stat pe telefon, cel mai probabil pe conturile sale de socializare acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face. 

Cătălin Rizea a petrecut ceva timp în interiorul magazinului, a așteptat la casă până i-a venit rândul, a plătit cumpărăturile, iar Adda și-a văzut de treabă în mașină. 

După ce și-a luat tot ce a avut nevoie, în timp ce soția l-a așteptat în autoturism, Cătălin s-a îndreptat către bolidul de lux cu două sticle de suc și au plecat rapid către casă. 

Într-un moment de furie, Adda și-a înjurat soțul la televizor

Show-ul ”Asia Express” a reușit să îi provoace Addei cele mai neobișnuite stări, iar într-un moment de furie, frumoasa vedetă a răbufnit și nu a mai ținut cont de nimeni, nici măcăr de soțul ei. Blonda s-a enervat la maximum și l-a înjurat pe partenerul ei de viață, scena fiind privită de sute de mii de telespectatori, care ulterior au criticat-o grav pentru acest moment. 

"Spre Mendez, idiotule! Mă enervezi, *******. Hai că mă duc în ***** acasă, nu mai stau să-mi *** nervii aici.", i-a spus Adda lui Cătălin

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro