VIDEO / Adda a făcut atac de panică la "Asia Express"! Blondina a cedat: "Avem un copil de crescut"

Adda a făcut atac de panică la "Asia Express"! Blondina a cedat: "Avem un copil de crescut" © captură video

Emisiunea "Asia Express" continuă să ia prin surpindere pe toată lumea, probele devenind din ce în ce mai complicate. Din cauza vremii neprielnice şi a fricii, în timpul unei probe, Adda a făcut atac de panică şi nu s-a putut opri din plâns! 

"Asia Express" continuă să se claseze în topul preferinţelor telespectatorilor, având o audienţă de zile mari. Adda şi Cătălin, cea mai controversată echipă din show, a trecut aseară prin momente critice. 

În timpul probei de caiac a început o ploaie torenţială, iar Adda a început să plângă instant. S-a speriat teribil, fiindu-i frică că nu-şi va mai vedea niciodată fiul. 

"Mi-e frică pentru că plouă! Iubire mi-e frică, îmi bag ****, mi-e frică rău! Doamne ferește, avem un copil de crescut. Nu mă mai mișcaaaa!!! Nu te mai mişca că te omor! Te omor în ********!!!”, a zis Adda, panicată. 

Blondina striga cu disperare şi înjura, în timp ce Cătălina încerca să o calmeze. "Stai Adda dreaptă acolo, te rog frumos! Adda, ascultă-mă, ai vesta pe tine, este totul sub control! Stai liniştită, te rog mult. Calmează-te! Ai vestă pe tine, ştii să înoţi! Apa nu e adâncă!", striga Cătălin către soţia lui.

La testimoniale, Adda a povestit cum a decurs întregul incident, dar şi suntele care au speriat-o de moarte. "Se auzeau sunete, erau valuri mai agitate şi noi eram într-un **** caiac de plastic, cu două veste de salvare şi atât, în ocean.", a declarat artista. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro