VIDEO / Conflict major la "Asia Express"! Velea, schimb de replici dure cu Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ. „Lasă dragă că vine Antonia la tine la make up”

Conflict major la "Asia Express"! Velea, schimb de replici dure cu Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ. „Lasă dragă că vine Antonia la tine la make up” © Instagram

Oboseala şi stresul au început să-şi pună amprenta pe concurenţii de la "Asia Express". Un nou scandal a avut loc, de această dată între Alex Velea şi echipa Abagiu-Radu, cei doi făcând schimb de replici dure în cadrul competiţiei! 

Probele, oboseala, stresul, lipsa hranei, sunt doar câţiva factori care îi afectează constant pe concurenţii de la "Asia Express". Din cauza faptului că au fost scoşi din confortul cu care erau obişnuiţi, vedetele noastre încep să răbufnească, iscându-se conflicte de la o zi la alta.

Un schimb de replici dure a avut loc între Alex Velea şi echipa Abagiu-Radu, după ce artistul împreună cu Mario Fresh au câştigat mult dorita amuletă. Au avut sarcina de a atribui fiecărei echipe în parte câte o probă, lucru care l-a deranjat pe Radu Vlăduţ.

„Aș fi surprins dacă Alex ne-ar da nouă o sarcină care durează puțin sau una care să fie foarte ușoară”, susţine el la testimoniale.

Totodată, explicaţia lui Velea nu a întârziat să apară, fiind de părere că el şi Mario au distribuit în mod egal sarcinile, recunoscând că au ţinut cont şi de relaţiile de prietenie dintre ei şi concurenţi.

"Nu ni s-a părut deloc greu că trebuie să desemnăm fiecare concurent. Știm exact ce gândim și ce simțim. Am ținut cont atât de clasamentul de astăzi și de oamenii care au jucat acest joc destul de greu cu noi, și apoi, în funcție de gradul de prietenie”, a declarat Alex Velea.

Ei bine, lucrurile au luat amploare în conflictul dat, iar Abagiu a vorbit despre o posibilă răzbunare. Ba chiar, Radu Vlăduţ a adus-o în discuţie şi pe Antonia, oferindu-i o replică acidă lui Velea. 

"Înseamnă că e o chestie personală", susţine Abagiu. „Lasă, dragă, că vine Antonia la tine, la make-up”, a continuat Radu Vlăduț.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro