VIDEO PAPARAZZI / Tristan Tate a ajuns de nerecunoscut! Fostul Biancăi Drăguşanu a trecut de la opulenţă la simplitate

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Tristan Tate, fostul partener al Biancăi Drăguşanu, a renunţat la opulenţa pe care o afişa pe vremea când se iubea cu celebra blondină. Mai nou, milionarul a devenit un bărbat cât se poate de modest.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu alături de Bianca Drăguşanu, Tristan Tate nu a dispărut din viaţa publică. Dacă în urmă cu câteva luni îşi făcea veacul prin restaurante de fiţe sau prin cluburi de noapte, Tristan T a schimbat radical macazul. Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surpins pe britanic în Capitală, într-o postură mai puţin aşteptată.

Mai exact, îmbrăcat în tricou cu mânecă scurtă şi în jeanşi, băiatul de bani gata a ieşit la cumpărături. Singur şi trist, el a mers într-un supermarket, iar la final a plecat acasă cu o pungă plină cu produse de igienă personală şi cu o cutie în care se afla un cântar.

Fără să fie băgat în seamă de vreo domniţă aflată în zonă, Tristan Tate s-a îndreptat grăbit spre parcarea în care îşi lăsase maşina. Apoi, acesta a pornit autoturismul şi s-a făcut nevăzut.

Se iubeşte cu o prezentatoare de televiziune

De ceva vreme, Tristan Tate şi-a găsit fericirea în brațele sexy-prezentatoarei Cristina Pazurati. Gurile rele spun că aceasta ar urma să-i devină soție fostului Biancăi Drăguşanu.

Din câte se pare, Tatăl blondinei îl ţine sub presiune pe Tristan Tate. Omul este preot şi nu prea ar mai fi dispus să-i accepte fiicei sale încă o relație fără măritiș.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În oraş, ea e cea mai tare! Alexandra Becali l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât tatăl ei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e bomba bombelor, prinţesa prinţeselor! Loredana Chivu, în sânii goi, la shopping! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro