VIDEO PAPARAZZI / Tristan Tate schimbă femeile ca pe şosete! Iată ce bunăciune şi-a tras milionarul

+4 click pentru
galerie

Tistan Tate face ce face şi reuşete să iasă în evidenţă. Milionarul se plimbă cu bolizi de lux, frecventează cele mai scumpe restaurante din România şi, ca orice băiat de oraş care se respectă, schimbă femeile ca pe şosete.

După ce s-a afişat alături de Cristina Pazurati, iar toată lumea credea că se va însura cu aceasta, Tristan Tate le dă decisiva amatorilor de bârfe. Acesta a trecut de la superba blondă la o brunetă. Paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt pe fostul Biancăi Drăguşanu.

Bărbat galant, căruia îi place să le răsfeţe pe tinerele  care îi cad în plasă, Tristan Tate a dus-o pe domniţă pe o terasă de fiţe din Capitală. Numai că, arogant din fire, a cam ignorat-o pe aceasta.

În loc  să-i şoptească vorbe dulci bunăciunii, Tristan Tate şi-a găsit o altă ocupaţie. Chipeşul milionar şi-a pironit privirea asupra telefonului mobil. Dornică să-l facă atent, domniţa din faţa sa şi-a plimbat mâna prin păr, şi-a aranjat rochiţa şi a încercat să schimbe câteva vorbe cu acesta.

Tristan Tate i-a acordat atenţia tinerei abia după câteva minute. Minunea nu a durat prea mult! După ce a vorbit cu noua sa cucerire câteva zeci de secunde, milionarul s-a concentrat din nou asupra telefonului său. Evident, frumoasa brunetă nu a putut să-şi mascheze dezamăgirea.

Îşi doreşte să aibă copii

Chiar dacă schimbă femeile ca pe şosete, Tristan Tate se gândeşte foarte serios să aibă copii. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, milionarul a mărturisit că vrea să devină tătic de băieţi.

„În următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum”, a declarat Tristan Tate, care a adăugat: „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta e cheia unei siluete de invidiat! Ce mânâncă Andi Moisescu ca să se menţină în formă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro