VIDEO PAPARAZZI / Uite cum învârte banii Adrian Sînă. Scoate mii de euro din concerte și nu se sfiește să arăte asta tuturor! Cum a fost surprins în mall

+3 click pentru
galerie

Adrian Sînă are concerte peste concerte și anual face mii de euro din evenimentele pe care le are, iar când vine vorba despre cumpărături cântărețul nu se dă înapoi și își ia tot ce își dorește. Artistul a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în timp ce se plimba prin mall, dar și unde a avut câteva lucruri de rezolvat. 

Adrian Sînă este un bărbat destul de ocupat în ceea ce privește viața lui de zi cu zi, iar atunci când își face puțin timp pentru el, merge prin mall și se plimbă, însă chiar și în acel moment are un scop binedefinit. Cântărețul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce cutreiera prin magazine, dar și atunci când și-a ales un accesoriu pentru telefon. 

Mereu urmărit de admiratoare, Adrian Sînă trebuie să se afișeze foarte bine în fața fanilor, iar de aceea este nevoie să fie îmbrăcat de nota 10. Cântărețul a ales să meargă într-un magazin din centrul comercial, însă doar a privit, semn că nu a găsit ceva ce și-a dorit.

După ce a ieșit din magazinul de haine, cântărețul s-a îndreptat către un stand de accesorii pentru telefoane de unde și-a achiziționat o husă. Fiind foarte activ pe conturile sale de socializare, cu siguranță pentru cântăreț telefonul este un obiect foarte important și trebuie să aibă foarte mare grijă de el și să îl protejeze, dar mai ales să aibă un aspect impecabil.

Treaba în centrul comercial nu s-a terminat, iar Adrian Sînă s-a îndreptat către un magazin pentru a schimba banii. Cântărețul a scos din portofel mai multe bancnote pe care i le-a îndreptat casierei, iar după momente bune de așteptate, artistul a plecat fericit din fața magazinul, semn că a reușit să-și rezolve lucrurile pentru care a venit în mall. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro