Video paparazzi / Un artist de la noi se plânge că nu are bani, dar ”rupe” păcănelele!

+5 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai cunoscuți lăutari, chiar singurul din ”generația veche”, și, de ani buni tot spune că lucrurile, cel puțin din punct de vedere financiar, nu mai merg prea bine pentru el. Cu toate acestea, de curând, el a fost surprins încercând să dea lovitura în acest domeniu, ”investind” în... păcănele.

Nelu Ploieșteanu a fost surprins, zilele trecute, de paparazii Spynews.ro în timp ce, preocupat din cale afară, făcea, disperat, semne către taximetriști, pe stradă. Se grăbea... Nu, nu se grăbea să ajungă acasă, ci într-un adevărat ”loc al pierzaniei”. Mai exact, la casino.
Astfel, după ce, într--un final, a reușit să urce într-un taxi, Nelu Ploieșteanu s-a îndreptat direct spre un asemenea stabiliment și, încântat că a ajuns repede acolo, s-a și instalat în fața unui aparat. Iar acolo, fără să stea pe gânduri, a început să tot scoată bani din buzunar pentru a-i băga în fanta unui automat. Și, din ceea ce au surprins paparazzii Spynews.ro, succesul lui a fost de-a dreptul îndoielnic.

De altfel, la un moment dat, se poate observa și pe figura lui că nu era ziua lui norocasă, Nea Nelu fiind în situația de a-și pierde răbdarea cu încăpățânarea aparatului de a nu-i da combinațiile potrivite. Așa că, după ce a petrecut mai bine de 30 de minute, în fața păcănelelor, artistul a mai scos o bancnotă din buzunar pentru a-și încerca, din nou, norocul. Și, din păcate pentru el, tot fără succes...

A ajuns să cânte și în sufrageria clienților
Artistul care, până mai ieri, era sufletul petrecerilor a ajuns de nerecunoscut. Probleme financiare, dar şi lipsa contractelor l-au determinat pe Nelu Ploieşteanu să ia o decizie de-a dreptul surprinzătoare. Cum niciun patron sau manager de restaurant nu s-a înghesuit, în ultima vreme, să semneze cu celebrul lăutar vreo înțelegere, Nea Nelu, așa cum este alintat de colegii de breaslă, a ajuns în situația în care acceptă să își susțină cântările la domiciliul clienților.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro