VIDEO PAPARAZZI / Un trup ca al Danielei Crudu nu se menține așa ușor! Cum a fost surprinsă focoasa brunetă, alături de mama sa

+4 click pentru
galerie

Fetelor, luați aminte! Dacă vreți un trup ca al Danielei Crudu, faceți ca ea! Stați să vedeți cum a fost surprinsă focoasa brunetă de către paparazzii Spynews.ro, în plină zi, sub atenta supraveghere.. a cui credeți? A mamei!

Când spui Daniela Crudu, automat te gândești la o siluetă sexy, care debordează de senzualitate. Ei bine, cam asta ar fi pe scurt descrierea fostei asistente TV. Are un trup demn de invidia tuturor, iar dacă credeați că asemenea forme se întrețin ușor, nici gând! Cruduța depune mult efort ca să se mențină, iar asta v-o demonstrează imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România! 

Cruduța, sexy în colanți

La volanul bolidului său de lux, focoasa brunetă a așteptat câteva minute ca mama ei să coboare din bloc. Nu au mers prea mult cu mașina și, în apropierea unui parc din Capitală, Daniela a parcat autoturismul și s-a dat jos. Îmbrăcată sport, cu un maieu și o pereche de colanți super sexy, care au scos în evidență atuurile fizice cu care fosta asistentă TV a fost înzestrată, bruneta a luat din portbagajul mașinii o geacă, cu care s-a îmbrăcat și imediat a luat-o la pas alături de ființa iubită. 

Se menține în formă și pe timp de pandemie

S-au plimbat și au povestit minute în șir, însă, nu acesta a fost scopul pentru care au ieșit. După ce și-a terminat de descurcat căștile, Daniela Crudu s-a pus pe alergat, fiind urmată din spate de mama sa. Nu-i de mirare că are un corp perfect, din moment ce face sport și pe timp de pandemie. 

Ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost fapul că atât Cruduța, cât și cea care i-a dat viață, ascultă cu sființenie de măsurile impuse, din moment ce au ales să poarte masca de protecție. Dacă vă gândeați că totul a constat într-o tură, maxim două, vă înșelați amarnic, căci fosta asistentă TV a alergat minute bune în șir.

Timp de calitate alături de mama sa

După ce a terminat, s-a întors la mașină, acolo unde mama o aștepta liniștită. Și cum este o adevărată divă, imediat cum s-a urcat în bolidul de lux, Cruduța a început să-și aranjeze părul, că na, cine știe cu cine se poate întâlni pe drum! A mai stat puțin de vorbă cu mama, iar după, cele două și-au continuat drumul către casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro