VIDEO PAPARAZZI / Una caldă, una rece! Florin Piersic Jr. uită de lege, dar nu și să arate familiei iubirea! Ce a făcut fiul marelui actor, în plină zi

+4 click pentru
galerie

Florin Piersic Junior știe cum să se facă remarcat! Atât pe plan profesional, cât și în viața de zi cu zi! Spunem asta pentru că paparazzii Spynews.ro l-au surprins într-o ipostază demnă de „comentat”. Fiul marelui actor Florin Piersic ne-a dat una caldă și... una rece! Ba a încălcat legea, ba ne-a arătat că știe cum să-i arate iubitei și copilului câtă dragoste le poartă. 

Recent, paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele lui Florin Piersic Junior. Acesta însă, nu era singur, ci alături de iubita sa, Andreea, și Sasha, copilul de patru ani pe care îl au împreună.

Cu zâmbetele pe buze și pregătiți pentru o zi plină, cei trei au pornit de acasă. Înainte de sesiunea de cumpărături la supermarket, au hotărât să îi ia micuțului Sasha de încălțat. Zis și făcut. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Florin Piersic Jr., Sasha și Andreea au gonit prin magazine.  

Florin Piersic Jr. s-a oprit să fumeze și, după ce a „pufăit” din țigară... HOP! Chiștocul a ajuns pe jos. Păi el nu știe că, dacă oamenii legii ar fi fost cu ochii pe el, și nu paparazzii Spynews, ar fi primit o amendă?

Apoi, a intrat în magazin cu sticla de apă în buzunar și s-a dat startul cumpărăturilor. După câteva minute de „încercări” au găsit ce căutau, iar Florin Piersic Junior a „fugit la toaletă”. Andreea a rămas cu Sasha, să se mai uite pe ici, pe colo. 

În vârstă de 52 de ani, Florin Piersic Junior se confruntă cu o mică răceală. Asta pentru că, la ieșire de la toaletă, și-a suflat nasul și a aruncat șervețelul la coșul de gunoi. Un punct pentru Florin Piersic Junior pentru că de data asta a nimerit coșul!

Dar până atunci, cu noile încălțări ale lui Sasha achiziționate, cei trei au mers la un supermarket din Capitală pentru cumpărături. Înainte să intre în incinta supermarketului, sub privirile paparazzilor Spynews.ro s-a „derulat” un moment emoționant, parcă de film! Sărutări, îmbrățisări... tot ce trebuie! 

Următoarea oprire. Florin Piersic Jr., Andreea și Sasha au cumpărat și condimente de la băcănie, doar că apoi au întâmpinat o mică problemă. Au vrut să cumpere pește și... n-au găsit ce căutau. Cel puțin, nu acolo, nu atunci. 

Florin Piersic Jr. mai are o fată dintr-o relație anterioară

Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă au o relaţie frumoasă de mulți ani! Deși s-au despărțit la un moment dat, nu au lăsat problemele din trecut să le afecteze viitorul, iar acum îi vedem mai fericiți ca niciodată. De asemenea, Florin Piersic Jr. mai are un copil din relația cu Dorina Chiriac: o fată, Sonia, care astăzi este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului!

Deşi tatăl său a fost căsătorit de trei ori, cu Tatiana Iekel, Ana Szeles şi cu Ana Torok, Florin Piersic Junior nu este adeptul căsătoriei cu acte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro