VIDEO PAPARAZZI / Viaţă de sultan pentru Jean de la Craiova! Iată cum se răsfaţă celebrul manelist atunci când crede că nu îl vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Bărbat care nu are grija zilei de mâine, Jean de la Craiova (49 de ani) duce o viaţă de sultan. Când vine vorba să-şi satisfacă mofturile, mai ales pe cele cu iz oriental, celebrul artist nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Jean de la Craiova într-un local din Capitală. Însoţit de o rudă, îndrăgitul interpret de muzică de petrecere s-a aşezat la o masă, dornic să se relaxeze. Fără să stea pe gânduri, el a cerut să-i fie aduse o cafea şi o narghilea.

Imediat după ce i s-a făcut pe plac, artistul s-a pus pe fumat şi pe trimis câteva mesaje de pe telefonul mobil. După ce a terminat de dat SMS-uri, Jean de la Craiova şi-a îndreptat atenţia spre omul din faţa sa. Pufăind de zor, celebrul interpret a stat de vorbă cu ruda sa.  Totul a durat aproximativ o oră, timp în care cântăreţul s-a simţit minunat. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţe! Un fotbalist celebru, surprins cu teancul de bani la vedere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Roxana Dobre! Cum a reuşit partenera de viaţă a lui Florin Salam să iasă dintr-o situaţie delicată

Născut la 24 noiembrie 1970, Jean de la Craiova, pe numele său adevărat Jean Dumitrache, este un cântăreț de origine evreiască. El a cochetat cu actoria, jucând în filmul românesc “Poveste de cartier”.

Pe plan personal, Jean de la Craiova este tatăl a doi copii, un băiat, Alexandru, şi o fată, Sabrina. Fiul său a rezultat dintr-o relaţie pe care a avut-o în tinereţe, iar este rodul căsătoriei cu Paula, o fostă balerină, pe care a cunoscut-o în 1994.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro