VIDEO PAPARAZZI / What’s Up, comportament bizar în plină stradă. Artistul, cu berea în mână și nervos, i-a neliniștit pe cei din jur

Cum de a ajuns What’s Up să fie implicat în scandalul care a fost, zilele trecute, pe toate posturile și pe toate site-urile? La o analiză mai atentă, nu pare o situație venită de nicăieri. Artistul a mai fost protagonistul unui incident violent și în trecut, iar dacă imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro spun ceva, spun faptul că artistul obișnuiește să aibă un comportament cel puțin bizar.

În urmă cu ceva timp, înainte de scandalul în care What’s Up a fost acuzat că și-a bătut iubita, cântărețul a fost surprins în timp ce avea un comportament care ridică niște semne de întrebare. Cu berea în mână și alături de un prieten, What’s Up a pornit la o plimbare pe stradă, seara târziu.

S-a lăsat absorbit de o conversație intensă, în timpul căreia chiar s-a aprins de câteva ori. După felul în care gesticulează și pare să vorbească cu un real debit verbal, este destul de evident faptul că ceva, ceva l-a cam enervat pe artist.

What’s Up, un istoric al violențelor

Recent, Poliția a fost chemată să intervină la locuința iubitei cântărețului, Alice Badea, după ce aceasta a sunat la 112, raportând că artistul a devenit violent. Polițiștii s-au lovit de o situație complicată. What’s Up a încercat în primă fază să fugă pe trotinetă, însă autoritățile l-au prins din urmă. A refuzat să coopereze, începând să amenințe, iar atunci când unul dintre ofițeri l-a pus la pământ, l-a mușcat de picior. După o vizită la secție, What’s Up a fost lăsat să plece cu un dosar de ultraj și cu un control judiciar drept „cadou”.

În 2014, și-a bătut logodnica în plină stradă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro