Vizită surpriză, primită de Laura Cosoi. Cine şi-a făcut apariţia în salonul proaspetei mămici

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu © spynews.ro

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță superbă și sănătoasă, azi, iar micuţa a primit un nume extrem de frumos. Blondina a avut mare grijă de copilul ei, în timpul sarcinii, atât prin regimul alimentar urmat, cât şi prin stilul ei de viață. Astăzi micuţa s-a născut, iar prietenii Laurei Cosoi au fost nerăbdători să o cunoască.

Pentru fetița ei, Laura Cosoi a ales un nume foarte frumos, de origine spaniolă: Rita, care este forma scurtă a numelui Margarita. Prietenii Laurei Cosoi au fost nerăbdători să o cunoască pe Rita şi au mers să o viziteze pe proaspăta mămică la spital.

Andreea Raicu a vrut să fie alături de prietena sa şi a mers să o viziteze la spitalul unde a născut. Îmbrăcată într-o rochie crem, Andreea Raicu a părut relaxată şi degajată. Ea a mers singură să o viziteze pe Laura Cosoi şi cu siguranţă a reuşit să o vadă şi pe micuţa Rita, întâlnirea fiind, fără doar şi poate, una specială.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru prima oară, iar fericirea este imensă, ei aşteptând cu multă nerăbdare marele eveniment.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro