Vlad Huidu, ce spui de asta? Ce face Giulia cu banii pe care îi câştigă din muzică / VIDEO PAPARAZZI

+8 click pentru
galerie

Giulia este, fără îndoială, una dintre cele mai fericite femei din industria muzicală de la noi. Căsătorită cu Vlad, fratele lui Şerban Hiudu, vedeta are o carieră în plină ascensiune, dar şi o familie minunată.

Dar ce face artista cu banii pe care îi câştigă? Ei bine, în timp ce alţi artişti îşi risipesc averile maşini de lux sau pe vile care mai de care mai scumpe, Giulia are un singur moft.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-un mall din Capitală. Îmbrăcată într-o cămaşă albă, cu pulover negru şi cu capul acoperit de o şapcă, Giulia a mers direct la un bancomat. După ce a scos bani, artista s-a îndreptat spre o cofetărie amplasată în centrul comercial. Fără ifose, aceasta s-a aşezat la coadă. Când i-a venit rândul, soţia lui Vlad Huidu a comandat câteva prejituri, apoi a plecat grăbită din centrul comercial.

Citeşte şi: Bunul simţ nu face casă bună cu „Satana”! Victor Piţurcă, gesturi de bădăran într-un mall din Capitală / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Legea e pentru proşti, nu şi pentru “Prinţ”! Adrian Cristea a încălcat o regulă şi şi-a pus fiica în pericol! / VIDEO PAPARAZZI

Giulia Anghelescu s-a născut pe 7 noiembrie 1984, în Galaţi, şi este o cântăreață de muzică pop. Ea a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

Giulia şi Vlad Huidu formează un cuplu din 2012. Aceştia auîmpreună doi copii, o fetiţă, Sabina Antonia, şi un băieţel, Eduard Mikael.

„Ne-am cunoscut acum 12 ani, la o emisiune TV. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. Au trecut anii, fiecare cu viaţa lui, cu relaţiile lui, niciodată nu ne-am gândit că ar putea fi mai mult între noi. Şi totuşi, la o petrecere a îndrăznit şi m-a luat de mână. Atunci am ştiut că el e cel pe care îl aşteptam. Voiam să nu îmi mai dea drumul şi să rămână el pentru totdeauna”, a scris Giulia pe blogul personal, în primăvara acestui an.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro