Vor să împace şi capra şi varza! Cristi şi Adelina Chivu mai nehotărâţi ca niciodată! Imagini senzaţionale surprinse de paparazzii Spynews.ro

Formează unul dintre cele mai invidiate cupluri de la noi, dar şi una dintre cele mai frumoase familii. Discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor de familie, Adelina şi Cristi Chivu au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în ipostaze cu totul şi cu totul inedite.


În urmă cu câteva zile, fotbalistul Cristian Chivu şi soţia lui Adelina au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro într-un centru comercial din Capitală în timp ce se aflau la cumpărături. Cei doi nu se aflau la o sesiune de shopping obişnuită, ci în căutarea unui cadou.


Cum aceasta este era tehnologiei, Cristi şi Adelina au mers glonţ la un magazin de gadget-uri, de unde au cumpărat cel mai nou model în materie de accesorii. Chiar dacă acum putem citi mult mai simplu totul pe tablete sau telefoane, se pare că familia Chivu a vrut totuşi să păstreze ceva şi din vechile obiceiuri, astfel că următoarea oprire a fost la o librărie, de unde au achiziţionat câteva cărţi.


Ca o soţie iubitoare, Adelina a stat mereu cu ochii pe soţul ei şi îi aranja mereu tricoul, pentru a nu părea vreo secundă nearanjat. După ce au terminat cumpărăturile, Adelina şi Cristi Chivu s-au îndreptat către ieşirea centrului comercial şi probabil către petrecere.

Citeşte şi:

Cristi Chivu fumează ca un șarpe! Cică se pregăteșete de mișcare, dar pufăie fără oprire

Cristi Chivu, imagini rare! Ştim de ce femeile îl consideră bărbatul perfect!

Cristi şi Adelina Chivu, şapte ani de căsnicie: "La mulţi ani, dragostea mea!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro