Acuzaţii grave, cu o zi înaintea alegerilor pentru şefia FRF! „Se pregăteşte o fraudă”

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. © Hepta

Război total pentru cea mai înaltă funcţie din fotbalul românesc! Cu o zi înainte de alegerile pentru şefia Federației Română de Fotbal medicul Pompiliu Popescu, susţinător al lui Ionuț Lupescu, a afirmat că actuala putere de la „Casa Fotbalului” a pus la cale o fraudă.

„Radu Vişan (n.r. - secretarul general al FRF) pregăteşte o fraudă la alegeri. S-au tipărit mai multe buletine de vot, iar ieri seară a fost convocat de urgenţă nucleul dur al lor, format din AJF-iştii Petropulos, Ghergu Marcel Marc, Goga şi Dincă”, ne-a declarat Pompiliu Popescu.

  • Gabriel Bodescu şi Radu Vişan, oamenii de încredere ai lui Răzvan Burleanu. SURSA FOTO: Hepta

Mai mult, fostul medic al echipei naţionale a dezvăluit că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar și secretarul general Radu Vișan „au cumpărat din banii cuveniţi dumneavoastră, membrii votanţi ai Adunării Generale, două apartamente. În plus, Vişan a mai cumpărat un teren în Pipera, pentru construcţia unei vile”.

  • Blocul în care, conform lui Pompiliu Popescu, şefii FRF au cumpărat două apartamente.

Pompiliu Popescu s-a arătat convins de victoria lui Ionuţ Lupescu: „Domnul Burleanu a pierdut sprijinul votanţilor! Cei câţiva care l-ar mai vota nu au înţeles că o fac pariind pe un cal mort. Doar Ceauşescu, în 1989, nu înţelegea că vine alt val şi a plusat la poporul amărât cu 10 lei. Era prea târziu, la fel ca şi pentru Burleanu, care, asemenea câinelui de la măcelărie, nu se lasă dus şi scherlăie. Nimeni nu îl aude! Fotbalul îmbracă haine noi! E o certitudine”.

  • Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale. SURSA FOTO: Hepta

„Îi sfătuiesc pe membrii Adunării Generale să nu voteze dezafilierea Centrelor de Excelenţă înfiinţate ilegal, care au produs o pagubă de două milioane de eur, bani care vor fi recuperaţi în justiţie de la fiecare votant care a votat la acest capitol”, a încheiat Pompiliu Popescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ăsta e secretul unei relaţii de durată! Ionuţ Lupescu a dezvăluit de ce căsnicia sa rezistă de 18 ani

Citeşte şi: Se ascute lupta pentru şefia FRF! Un actor celebru a iniţiat o petiţie online împotriva lui Răzvan Burleanu

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc, miercuri, 18 aprilie. Ionuţ Lupescu se va lupta pentru cea mai importantă funcţie de la „Casa Fotbalului” cu Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro