Ultima cursă pentru Niki Lauda! Pilotul Formula 1 a fost înmormântat

Ultima cursă pentru Niki Lauda! Pilotul Formula 1 a fost înmormântat © Captură video

Niki Lauda, legendarul pilot austriac s-a stins din viață la 70 de ani, sub privirile neputincioase ale familiei sale, în urmă cu aproape o săptămână. Miercuri, cunoscutul pilot a fost condus pe ultimul drum de către sute de oameni. 

La înmormântarea lui Niki Lauda au participat actorul Arnold Schwarzenegger, preşedintele şi premierul Austriei, piloţii de Formula 1 Lewis Hamilton şi Alain Prost. Cu toţii au fost alături de Niki Lauda în ultima lui cursă pe pământ. 

Niki Lauda a concurat în 171 de curse și a câștigat 25. Este singurul pilot din lume care a obţinut titluri atât cu monoposturi Ferrari, cât şi McLaren.

"Cu tristețe adâncă anunțăm că dragul nostru Niki a murit pașnic luni, 20 mai 2019, înconjurat de familia sa. Realizările sale unice ca sportiv și antreprenor sunt și vor rămâne de neuitat. Dinamismul său neobosit, sinceritatea și curajul său rămân un exemplu și o referință pentru noi. În afara vieții publice, a fost un soț, tată și bunic, iubitor și grijuliu. Ne va lipsi foarte mult", a declarat familia sa pentru presa austriacă.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro