VIDEO / Tentativă de omor în motociclism! Un pilot i-a apăsat frâna unui rival la 217 km/h!

Momentul în care Romano Feneti i-a apăsat frâna lui Stefano Manzi. © Captură Twitter

Lumea sportului este în stare de şoc! Romano Feneti (22 de ani) a fost protagonistul unui gest incalificabil în timpul Marelui Premiu din San Marino, de pe circuitul Misano. Pilotul italian i-a pus viața în pericol lui Stefano Manzi (19 ani), apăsându-i frâna la 217 km/h.

Acest gest a venit după ce, în turul 18, Fenati și Manzi s-au contrat dur. Stefano a făcut o depășire agresivă la Romano și ambii piloţi au ieșit în decor. Totuşi, ei au revenit pe circuit, iar Fenati s-a folosit de o manevră ilegală, fapt ce i-a adus o sancțiune de 2 secunde. Mai mult, Fenati a gesticulat încontinuu și l-a apostrofat pe rivalul său, încercând să ajungă la el.

„A încercat să mă omoare. Am terminat orice prietenie cu el. Ne-am spus ce am avut de spus. Nici nu știu cum am reușit să rămân pe motocicletă. A pus o presiune de două ori mai mare decât cea pe care o folosim pe circuit pentru a frâna”, a declarat Stefano Manzi.

La rândul său, Romano Feneti şi-a cerut scuze: “După ce am analizat totul, la rece, aș vrea să fi fost totul doar un vis urât. Am făcut un gest rușinos, nedemn de un bărbat! Un bărbat adevărat ar fi terminat cursa și apoi ar fi mers la directorul de cursă pentru a încerca să-și obțină dreptatea pentru episoadele anterioare. Nu trebuia să reacționez la provocări. Criticile la adresa mea sunt corecte și înțeleg resentimentele față de mine. Le cer scuze tuturor celor care au crezut în mine și s-au simțit răniți de gestul meu. Am făcut o imagine oribilă sportului, dar eu nu sunt așa, cine mă cunoaște bine știe asta.

Anul trecut eram unul dintre puținii piloți nesancționați. Nu am pus niciodată în pericol viața altei persoane. E adevărat, din păcate, am o fire impulsivă, dar intenția mea nu era să facă rău altui pilot. Am vrut să-l fac să înțeleagă că făcea ceva periculos. Nu încerc să mă justific, știu că gestul meu a fost incalificabil. Acum voi avea timp să reflectez și să-mi pun în ordine ideile”.

Citeşte şi: FOTO / Un fotbalist celebru şi-a părăsit iubita pentru o divă de pe Instagram! Imagini bombă cu noua cucerire a jucătorului

Citeşte şi: FOTO / Serena Williams, mămică de nota 10! Imaginea care a strâns peste un milion de like-uri

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro