Dur pe ringul de box, iubitor cu familia! Leonard Doroftei, despre momentul în care a cunoscut-o pe soţia lui: "A fost dragoste la prima vedere!"

Invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", Leonard Doroftei şi soţia lui, Monica, au povestit totul despre modul în care s-au cunoscut.

Leonard Doroftei a fost un luptător dur pe ringul de box, dar cu familia lui este un bărbat blând şi iubitor. Fostul campion de box al României a mărturisit că atunci când a văzut-o, prima oară, pe Monica s-a îndrăgostit pe loc.

"Eram în vizită la o mătuşă. A fost dragoste la prima vedere. Când a intrat pe uşă, m-am îndrăgostit pe loc!", a declarat Leonard Doroftei, duminică, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

"A fost dragoste la prima vedere din partea la amândoi. Pur şi simplu mi-a plăcut de el, iar după a urmat o poveste de dragoste superbă. Când are timp se implică, dă cu aspiratorul, nu face de mâncare, dar mă susţine. Încearcă să mă ajute la tot ceea ce poate. Am fost alături de el la meciuri, e important să îl susţin. În fiecare zi îmi spune că mă iubeşte", a spus Monica.

Leonard Doroftei şi Monica sunt căsătoriţi de 22 de ani şi au împreună trei copii.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Ce îi pregăteşte Leonard Doroftei lui Gigi Becali? Provocarea este una de senzație

Emoţionant! Leonard Doroftei salvează o familie rămas pe drumuri, la "Star Salvator"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro