EXCLUSIV / Am aflat numele viitorului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal! Îşi surclasează rivalul!

Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu, principalii candidaţi pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. © Hepta

Bombă în sportul românesc! Cu o zi înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF, în culise se ştie numele celui care urmează să conducă destinele fotbalului nostru.

„Ionuţ Lupescu va câştiga aceste alegeri din primul tur, cu 190 de voturi! Oamenii vor schimbarea şi au înţeles că a venit vremea să contribuie decisiv la dezvoltarea fotbalului românesc. Noi le spunem că au pariat pe câştigător”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, medicul Popmpiliu Popescu, reprezentant de seamă al „Generaţiei de Aur”.

Fostul doctor al echipei naţionale a explicat cum a reuşit „Kaiser-ul” să-i convingă pe votanţi: „Oamenii au venit lângă Ionuţ Lupescu pentru copii, pentru jucători şi pentru cluburile lor, alături de de autorităţile locale şi în asentimentul românilor”.

Citeşte şi: Acuzaţii grave, cu o zi înaintea alegerilor pentru şefia FRF! „Se pregăteşte o fraudă”

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ăsta e secretul unei relaţii de durată! Ionuţ Lupescu a dezvăluit de ce căsnicia sa rezistă de 18 ani

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc, miercuri, 18 aprilie. Ionuţ Lupescu se va lupta pentru cea mai importantă funcţie de la „Casa Fotbalului” cu Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro