EXCLUSIV! Povestea incredibilă a lui Florin Pancovici, fotbalistul al cărui fiu s-a sinucis! Soţia şi-a lăsat bărbatul pentru el!

Florin Pancovici (40 de ani), fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Gaz Metan Mediaş, traversează cea mai neagră perioadă din viaţa sa. Fiul său adoptiv, Sebastian, şi-a pus capăt zilelor, la doar 16 ani. Aflat în depresie, după ce cu un an în urmă iubita lui a murit, puştiul s-a sinucis prin spânzurare.

Aflat încă în activitate, la AFC Brebu, în Liga a IV-a Prahova, Florin Pancovici ascunde o poveste incredibilă de viaţă. Acesta este stabilit în Ploieşti, iar atunci când nu joacă fotbal este şofer pe o dubă. Fostul petrolist are un frate, Marian, care a cochetat şi el cu „sportul rege”, dar care în prezent munceşte departe de casă, în Anglia.

Cel mai interesant amănunt din viaţa lui Florin Pancovici este legat de soţia sa, Maria. Înainte de a se mărita cu fotbalistul, femeia a mai fost căsătorită. În timpul mariajului, spun surse de încredere, aceasta s-a îndrăgostit de fostul jucător al Petrolului.

Dragostea a fost atât de mare încât, nu după mult timp, Maria şi-a părăsit bărbatul. Ba mai mult, ea a divorţat de acesta şi a devenit doamna Pancovici. Chiar dacă multă lume ar putea să o condamne pe femeie pentru acest comportament, sursele noastre susţin că aceasta i-a oferit o educaţie aleasă lui Sebastian: „El era elev la Colegiul I.L. Caragiale din Ploiești, iar toată lumea îl ştia ca pe un adolescent model, foarte bine educat. Părinţii lui, bieţii de ei, au avut grijă de el. Tot respectul pentru ei”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Durul din bucătărie a fost transformat în „mieluşel”! El e omul în faţa căruia chef Florin Dumitrescu nu suflă

Citeşte şi: Dan Petrescu, preocupat doar de echipa pe care o antrenează! Nici colegii din ”Generația de Aur” nu l-au clintit de la obsesia lui / Video paparazzi

Le-a cerut iertare părinţilor

Înainte de a se sinucide, Sebastian Pancovici a lăsat în apartamentul familiei sale un bilet de adio. Din câte se pare, în mesajul respectiv, adolescentul le-a cerut iertare părinţilor săi. El le-a mai scris acestora că a decis să îşi pună capăt zilelor din cauza faptului că nu poate trăi fără prietena lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro