Fost fotbalist, ucis de coronavirus la doar 49 de ani! Acesta era diabetic și dependent de dializă

Fost fotbalist, ucis de coronavirus la doar 49 de ani! Acesta era diabetic și dependent de dializă © antenasport.ro

Un fost fotbalist al echipei Poli Timișoara a fost răpus de virusul COVID-19 la vârsta de doar 49 de ani. Bărbatul avea diabet și era dependent de dializă.

Valentin Podean a evoluat în cadrul echipei Politehnica Timișoara pe perioada sezonului meciurilor cu Real Madrid, în anul 1992.

Potrivit ProSport, Valentin Podean a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 49 de ani.

Fostul fotbalist a mai jucat și la echipa Vulturii Jugoj, Venus Lugoj și Bega Belinț. Era bolnav de diabet de mai mulți ani și făcea dializă, acestea fiind agravante pentru infecția cu temutul virus SARS-Cov-2.

Valentin Podean, a doua cea mai tânără victimă răpusă de COVID-19 din Timișoara

Valentin Podean s-ar fi infectat chiar în spital, unde mergea perioadic pentru dializă, conform publicației Redeșteptarea.

În județul Timișoara au murit, până la acest moment din cauza coronavirusului 20 de oameni, Valentin Podean fiind a doua cea mai tânără persoană care a murit, după un bărbat de 45 de ani, din Liebling.

"Nu știam că a murit. Dumnezeu să-l ierte. Nu mai știam nimic de el în ultimii ani, nici de colegul lui de la Lugoj, Diaconescu, nu mai știu nimic. Îmi amintesc că era un băiat mai înalt, slăbuț, șaten. Era un mijlocaș bunicel pentru Divizia B, dar atunci, la Poli erau fotbaliști buni", a declarat Călin Rosenmblum, fost coleg al lui Podean, acum director al LPS Banatul, pentru Liga2.ro.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro