FOTO / Cum încearcă Adrian Mutu să-i motiveze pe jucătorii naționalei, înaintea meciului cu Suedia. Gestul emoționant făcut de „Briliant”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum încearcă Adrian Mutu să-i motiveze pe jucătorii naționalei, înaintea meciului cu Suedia. Gestul emoționant făcut de „Briliant” © Instagram.com

În această seară, toți românii microbiști sunt alături de echipa națională „mare” de fotbal, în confruntarea de pe Arena Națională, cu Suedia. Fostul căpitan al tricolorilor din momentele sale de glorie, Adrian Mutu, a vrut să le transmită elevilor lui Cosmin Contra un mesaj motivațional. 

Chiar dacă acum antrenează în Emiratele Arabe și duce o viață de șeic, Adrian Mutu nu a uitat de unde a plecat și nu a uitat nici de momentele în care purta cu mare mândrie banderola de căpital al naționalei de fotbal. 

Înaintea confruntării cu Suedia ce va avea loc în această seară, pe Arena Națională, începând cu ora 21:45, Adrian Mutu a vrut să le transmită un mesaj motivațional tricolorilor lui Cosmin Contra și a făcut un gest emoționant.

Pe contul său de Instagram, „Briliantul” a postat o fotografie cu el de pe teren, îmbrăcat în tricoul naționalei de fotbal a României, moment în care acesta era pe val și era căpitanul echipei. Alături de fotografie, Adrian Mutu a transmis și un mesaj emoționant, pentru ca tricolorii să fie extrem de puternici pe teren și să învingă Suedia. 

„Am fost și voi rămâne tot timpul alături de @echipanationala a ROMÂNIEI ! 
HAAAAAAAIIII ROMÂNIAAAAA ! ⚽️”
a scris Adrian Mutu, în dreptul fotografie pe care a postat-o pe rețeaua de socializare. 

Echipa de start a României

Tătărușanu - Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu - Deac, Stanciu, Băluță, Mitriță - Pușcaș, Keșeru
Rezerve: Lung jr., F. Niță, Toșca, F, Coman, I. Hagi, R. Marin, Nistor, I. Cristea, Alibec, Budescu, Mogoș, Cicâldău 
Antrenor: Cosmin Contra 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro