Anamaria Prodan nu iartă nimic! Sexy impresara, reacție dură la adresa lui Mircea Rednic: "Sunt mai periculoasă decât poleiul. Când m-am pus, nu mă mai ridic"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan nu iartă nimic! Sexy impresara, reacție dură la adresa lui Mircea Rednic: "Sunt mai periculoasă decât poleiul. Când m-am pus, nu mă mai ridic" © arhivă

Face ce face și tot unde vrea ea ajunge! N-ai cum să te pui cu Anamaria Prodan și asta o știe toată lumea. Sexy impresara i-a oferit o serie de replici acide lui Mircea Rednic, după acuzațiile prin care a atacat-o!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase și puternice femei din showbiz-ul românesc. Cariera profesională vorbește de la sine și avem numai cuvinte de laudă la adresa celei mai sexy impresare, care întotdeauna reușește ceea ce-și propune. 

"Rugaţi-vă să nu se pună ceaţa niciodată"

Ei bine, nu toată lumea pare să fie de aceeași părere. Mircea Rednic a adus mai multe acuzații la adresa Anei, subtile, ce-i drept, însă vizibile. Și cum cu Prodanca nu se pune nimeni, atât i-a trebuit antrenorului de la Poli Iași. 

Potrivit fanatik.ro, sexy impresara a reacționat dur la adresa lui Rednic, oferindu-i o replică acidă, dar pe măsură. Știe ce poate și ce vrea și susține asta cu tărie, indiferent că este pe micile ecrane sau în viața de zi cu zi. Blondina se consideră ca "ceața".. când s-a pus, nimeni nu o mai ridică! 

“Sunt mai periculoasă decât poleiul. Pe polei mai aluneci, te mai ridici… Problema e că eu sunt ceaţa! Când m-am pus, nu mă mai ridic până nu este totul ‘clean’, cum îmi place mie să fie. Ştiu toate drumurile şi ‘cotiturile’ pe unde mă aşteaptă oamenii. Fiind ceaţă, ştiu să merg perfect, eu nu orbecăi.", a declarat ea.

Nimeni nu o poate doborî, fiind pregătită de "război" oricând. De asemenea, soția lui Reghecampf a ținut să le ofere un avertisment celor care o calcă pe coadă și au impresia că o pot pune la pământ așa ușor! 

"Cine orbecăie prin ceaţă se loveşte de mine, de ceaţă, şi sunt exact ca o stâncă! Când te loveşti de stâncă, te spargi, aşa că rugaţi-vă să nu se pună ceaţa niciodată şi să nu orbecăiţi niciodată. Aşa, ca un avertisment din partea mea, pentru toţi cei ce mă pândesc sau au impresia că vor câştiga măcar o bătălie, că de război nici nu se pune problema.", a completat Prodanca pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro