Anamaria Prodan, o impresară de milioane! Dan Alexa a fost a ales antrenor la Rapid. "Suntem obișnuiți să facem istorie sub presiune"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, o impresară de milioane! Dan Alexa a fost a ales antrenor la Rapid. "Suntem obișnuiți să facem istorie sub presiune" © Instagram

Cu toate că situația în care se află țara noastră nu este una tocmai strălucită în momentul de față, veștile bune nu întârzie să apară. Dan Alexa a fost ales antrenor la Rapid, iar Anamaria Prodan este mai mândră ca niciodată. Sexy impresara a împărtășit marea veste cu fanii din mediul online! 

Nu ne aflăm într-un moment tocmai roz, din cauza epidemiei cu coronavirus, care a luat prin învăluire toată țara. Cu toate acestea, veștile bune care apar ne fac să mai uităm de problemele cu care ne confruntăm în această perioadă. 

Da, este adevărat! Dan Alexa a fost ales antrenor la Rapid și cine putea să fie mai fericită și mai mândră de această decizie, dacă nu cea mai sexy impresară din România, Anamaria Prodan

Blondina nu s-a putut abține și a vrut să împărtășească marea veste pe contul de Instagram, acolo unde a postat o fotografie în care se află alături de noul antrenor al Rapidului. Ana a povestit pe scurt toate eșecurile cu care s-au confruntat de-a lungul timpului și nu a ezitat să vorbească despre oamenii care nu au avut încredere în ea. Și chiar și așa, soția lui Reghecampf nu s-a dat bătută. 

"Îmi doresc să facem pentru a doua oară istorie"

Are o carieră impresionantă în spate și este conștientă de calitățile ei, așa că nu ezită să se laude, pentru că, cu siguranță știe ce face. Prodanca se consideră unică și așa și este! 

"Pentru că cei mai buni dintre cei mai buni stau mereu uniți în față tuturor ... și culmea le fac și față, zâmbind. Pentru că suntem profesioniști și foarte buni pe meserie, pentru că nu ne îndoimlaprima suflare de vânt , pentru că “ eșecurile” ne fac mai puternici , din această cauza lucrăm împreuna și încercam să aducem doar ce este nobil în fotbal ! Pentru că-s nr 1 din toate punctele de vedere și pentru că-s singurul AGENT ADEVĂRAT CU FACULTATE DE DREPT, îmi dă dreptul să lucrez alături de cei mai buni! Că să rezolvăm și problema monopolului la Rapid sau la alte echipe ... ANAMARIA PRODAN, fiind UNICĂ, propune antrenori și jucători peste tot în țara sau străinătate. Anamaria Prodan nu își dorește monopol pentru că nu are nevoie. Anamaria Prodan își dorește respect față de muncă ei și față de jucătorii și antrenori pe care îi reprezintă! Dacă nu-l primește Anamaria Prodan știe să și-l impună!", a scris ea. 

În mesajul postat, sexy impresara a ținut să-i mulțumească lui Victor Angelescu pentru că a fost de acord cu propunerile făcute de ea. De asemenea, Prodanca este mai mândră ca niciodată de Dan Alexa, considerând că formează o echipă invincibilă, care a făcut și va face în continuare față tuturor gurilor rele și răutăților! 

"Deci! Mulțumesc Mister DAN ALEXA pentru încrederea pe care ai avut-o în mine ca om de fotbal, manager și ca prieten de familie !!! Mulțumesc domnule Victor Angelescu pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o când ai ales din lunga listă de antrenori, antrenorul reprezentat de mine! Îmi doresc să facem pentru a 2-a oară istorie la Rapid. De dată asta împreuna, pentru că prima dată am făcut DOAR ALĂTURI DE DAN ALEXA ! Poate a uitat lumea că RAPIDUL a promovat în liga 1 fără un leu, doar cu ANAMARIA PRODAN ȘI DAN ALEXA , plus staff-ul de atunci cărora le mulțumesc și acum încă o dată ... am fost și atunci singuri împotriva tuturor! Deci suntem obișnuiți să facem istorie sub presiune! Baftă domnilor ! ❤️🍀🙏⚽️🎉 #danalexa #victorangelescu", a continuat impresara. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro