Ciprian Tătăruşanu a rămas fără antrenor! Cine este favorit să o preia pe Olympique Lyon

Ciprian Tătăruşanu, om de bază la echipa naţională. © Hepta

Fostă campioană a Franţei, Olympique Lyon a ajuns într-o situaţie dezastruoasă. Echipa la care este legitimat, printre alţii, şi Ciprian Tătăruşanu, se află doar pe locul 14 în Ligue 1, cu două victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri. În aceste condiţii, şefii grupării din Hexagon l-au demis pe Sylvinho, aflat la prima experienţă ca antrenor principal. 

Conform jurnaliştilor de la „L'Equipe”, în locul brazilianului, oficialii lui „OL” îl vor pe Laurent Blanc (53 de ani). Cel poreclit „Președintele” e liber de contract. Acesta nu a mai pregătit nicio echipă din 2016, după despărțirea de Paris Saint-Germain.

Citeşte şi: VIDEO / Gigi Becali a devenit subiectul unui documentar realizat de jurnalişti din Rusia! „Escroc sau victimă?”

Citeşte şi: VIDEO / Şoc în lumea sportului! Un portar care şi-a tranşat iubita şi apoi şi-a hrănit câinii cu ea a revenit în fotbal

Cu Laurent Blanc sau cu alt tehnician, șansele lui Ciprian Tătărușanu de a juca rămân minime, susțin jurnaliști apropiați de Olympique Lyon. Cât timp va fi la club, Anthony Lopes va apăra poarta grupării franceze.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


 


facebook whatsapp twitter pinterest