VIDEO / Şoc în lumea sportului! Un portar care şi-a tranşat iubita şi apoi şi-a hrănit câinii cu ea a revenit în fotbal

© Hepta

Incredibil, adevărat! Bruno Fernandes, portarul care și-a tranșat iubita, iar apoi și-a hrănit câinii cu ea, a revenit în fotbal. În vârstă de 34 de ani, brazilianul a semnat cu Pocos de Caldas, pentru care a și debutat în meciul amical cu Independente de Juruaia. Goalkkeper-ul a evoluat câteva minute, iar apoi s-a întors în închisoarea din Varginha.

A fost pentru prima dată când Bruno Fernandes părăsește orașul, după ce a primit acceptul, în ciudat faptului că este arestat. Fotbalistul a primit autorizația, care, printre altele, prevedea că trebuia să se întoarcă în închisoare până la ora 21:00, de la tribunalul din Minas Gerais.
Cu toate că fapta comisă este de o gravitate extremă, portarul a stat în închisoare în regim semi-deschis, participând și la antrenamente.

"Sunt flatat să revin în sport. Motivația vine din oportunitatea de a mă întoarce în sport. Este ceea ce știu să fac, este darul pe care Dumnezeu mi l-a dat. Sunt total motivat și vreau să renasc", a declarat Bruno Fernandes. Acesta a fost însoțit la meci de fiica sa de un an și jumătate, de actuala sa soţie - Ingrid Calheiros de Oliveira - și de avocatul său.

La data de 27 august, portarul a fost prezentat la Pocos de Caldas, după ce a primit permisiunea de a avea drept la muncă.

În ciuda celor întâmplate și cu toate că unii nu sunt de acord cu revenirea sa în fotbal, Bruno Fernandes susține că este acceptat de oamenii din jur.

"Din momentul în care oamenii ajung să-l cunoască pe Bruno mai bine, pe ființa umană Bruno, sunt sigur că mulți își vor schimba percepția. Am oportunitatea de a arăta acest nou eu al meu", a mai spus portarul.

A fost arestat în urmă cu nouă ani

Bruno Fernandes a ajuns în spatele gratiilor în 2010, după ce și-a ucis iubita, pe numele ei Eliza Samudio. Când a fost interogat de judecător, portarul a spus că a tranșat-o și și-a hrănit câinii cu ea. Iniţial, acesta a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, iar apoi pedeapsa i s-a redus la 20.

Potrivit noului său club, portarul de 34 de ani primește un salariu de 2.299 de euro pe lună și are contract până în ianuarie 2020, cu posibilitate de prelungire.

"Fotbalul e ca mersul pe bicicletă. Atunci când îl înveți, nu-l mai uiți niciodată. O să am timp să intru în formă și sunt sigur că îmi voi atinge obiectivul, cu ajutorul colegilor", a afirmat Bruno Fernandes.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini-bombă cu starul lui Gigi Becali! Cristi Manea şi videochatista lui au dat frâu liber sentimentelor într-o cafenea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro