EXCLUSIV. Prima reacţie a jucătorului din Liga I, Andrei Piţian, după ce s-a spus că ar putea fi suspect de coronavirus

EXCLUSIV. Prima reacţie a jucătorului din Liga I Andrei Piţian, după ce s-a spus că ar putea fi suspect de coronavirus © Facebook

Răsturnare de situaţie în cazul fundaşului de la Chindia Târgovişte, Andrei Piţian, după ce a  apărut zvonul că ar putea fi suspect de coronavirus.

Andrei Piţian a oferit în exclusivitate pentru Spynews.ro şi Antena Stars declaraţii despre probabilitatea de a fi infectat cu coronavirus! Fotbalistul din Liga I a explicat că nu e nici vorbă de aşa ceva!

Potrivit celor spuse de Andrei Piţian, nu s-a întâlnit cu primul gorjean infectat cu coronavirus, ci doar a vorbit cu el prin intermediul telefonului mobil.

Fundaşul a precizat că nu a mai fost acasă de 3 luni şi nu ar fi avut cum să intre în contact cu gorjeanul de 25 de ani. Şi dacă ar fi avut, n-ar fi făcut-o, a completat Andrei Piţian. 

De asemenea, Andrei Piţian a spus că declaraţia iniţială a fost dată sub formă de glumă, însă informaţiile spuse de el, scoase din context, au dus la această situaţie. 

"Doamne ferește! Nu am spus ca m-am întâlnit cu persoana respectiva, am discutat cu el la telefon și mi-a spus ca nu are niciun fel de simptome. Nu am mai fost acasă de 3 luni. Nu as fi avut cum sa intru contact cu el și nici nu as fi făcut-o, e clar. Dacă va uitați declarația a fost sub forma de gluma, dar presa a extras din context doar ce a vrut, astfel încât să scoată o știre “incredibila” , “Senzaționala” , “Șocanta” , doar asta se consuma, nu ?! Nici vorbă să am așa ceva sau să fi intrat în contact fizic cu vreo persoană posesoare de virus, suntem monitorizați frecvent, nu se pune problema", a declarat Andrei Piţian pentru Spynews.ro şi Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro