Fanii stelişti sunt în doliu. A murit Ilie Bărbulescu! Fostul mare jucător a fost găsit fără suflare în casă

Fanii stelişti sunt în doliu. A murit Ilie Bărbulescu! Fostul mare jucător a fost găsit fără suflare în casă © Facebook

Zi tristă în fotbalul românesc. Ilie Bărbulescu, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, a murit. Fostul fotbalist a fost găsit fără suflare în casa sa din Piteşti.

Ilie Bărbulescu a murit la vârsta de 62 de ani

Vestea cutremurătoare, care i-a îndolit pe iubitorii fotbalului, a venit în această dimineaţă. Cei care au confirmat decesul fostului mare jucător au fost reprezentanţii echipei FC Argeş, care au transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

''Ilie Bărbulescu (1957-2020). Odihnească-se în pace'', este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei FC Argeş.

Ilie Bărbulescu a fost găsit mort, în propria casă, acesta încetând din viaţă în timpul somnului. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba de un infarct, însă apropiaţii spun că Ilie Bărbulescu nu avea probleme cardiace, astfel că oamenii legii au deschis un dosar, iar în urma necropsiei se va afla cauza reală a morţii.

Ilie Bărbulescu a luat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua

Ilie Bărbulescu a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Stelei, el fiind unul dintre componenţii formaţiei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. În timpul carierei sale, Ilie Bărbulescu a mai evoluat la echipe precum FC Argeş, CS Mioveni, Callatis Mangalia, Olt Scorniceşti şi Steaua.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro