FOTO / Toți îl știu pe Alexandru Mitriță, dar stai să vezi ce soră are! Andreea este o adevărată bombă sexy

+9 click pentru
galerie

FOTO / Toți îl știu pe Alexandru Mitriță, dar stai să vezi ce soră are! Andreea este o adevărată bombă sexy © Instagram.com

Alexandru Mitriță, unul dintre cei mai iubiți și apreciați fotbaliști români are cu ce să se mândrească! Cariera îi aduce numai satisfacții, s-a căsătorit recent cu iubirea vieții sale, Alesia, are o familie la care alții doar visează și, stați așaaaa...o soră la care mulți bărbați râvnesc!

Deși pe Alexandru Mitriță îl știe toată lumea, pe sora lui, Andreea, nu mulți o cunosc. Ei, și unde mai pui că este o bombă sexy în toată regula, este normal să ne gândim că toți bărbații visează la ea!

Da, ați auzit bine! Alexandru Mitriță, fostul căpitan de la CS U Craiova are o soră frumoasă foc! Andreea este brunetă, cu forme apetisante, buze cărnoase, ochi care te hipnotizează și unde mai pui și că este iubitoare de fotbal, căci nu lipsește de la meciurile fratelui său, unde îi face mereu galerie și îi este alături!

Relația dintre Alexandru Mitriță și sora lui, Andreea este uan extrem de bună. Cei doi se iubesc foarte mult, se respectă și sunt alături necondiționat unul de celălalt. Și, pentru că Alexandru Mitriță s-a căsătorit în acest weekend cu focoasa Alesia, Andreea a demonstrat că este și o cumnată bună, căci o iubește pe soția fratelui său la fel de mult ca pe acesta!

Alexandru Mitriță s-a căsătorit în acest weekend

După ce au făcut pe fugă o cununie departe de familie și prieteni, tocmai în New York, acum, Alexandru Mitriță și Alesia și-a unit destinele și pe meleaguri românești. De la petrecere nu a lipsit muzica și voia bună, dar nici meniurile alese. Printre cei mai importanți invitați la marele eveniment s-a numărat și Alina, fosta iubită a lui Cristi Manea, care este bună prietenă cu soția lui Alexandru Mitriță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro