Gică Hagi transformă Viitorul Constanţa într-un colos al fotbalului românesc! Lovitura pe care o pregăteşte „Regele”

În doar nouă ani, Gică Hagi a făcut din Viitorul Constanţa un club respectat în fotbalul românesc! „Regele” nu vrea să se oprească însă aici! Fostul decar de legendă visează ca echipa sa facă senzaţie şi la nivel internaţional. Pentru ca acest obiectiv să devină realitate, machedonul a pus la cale cel mai tare plan.

„Grupele europene vor veni când o să am parteneri financiari. Vreau să vină oameni lângă mine și să ne luptăm pentru a fi cei mai buni”, a declarat, în urmă cu câteva zile Gică Hagi. Fostul lider al „Generaţiei de Aur” lucrează deja de zor la atragerea unor investitori la Viitorul Constanţa.

Conform unor surse apropiate grupării dobrogene, în ultima vreme, „Regele” a discutat cu un un grup de afacerişti străini cărora este dispus să le cedeze un procent din acţiunile Viitorului Constanţa. Gică Hagi le-a prezentat acestora performanţele realizate de gruparea sa, baza sportivă, dar şi ideile pe care le are pentru ca fosta campioană a României să obţină performanţe în cupele europene.

Din informaţiile noastre, afaceriştii străini au fost încântaţi de ceea ce a realizat clubul lui Gică Hagi în scurta sa istorie. Ba mai mult, aceştia i-au promis „Regelui” că vor analiza cu atenţie posibilitatea de a investi la Viitorul Constanţa.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Gică Hagi nu se află la prima încercare de a vinde o parte din acţiunile clubului său. În primăvara acestui an, „Regele” a purtat negocieri şi cu afacerişti românii. Cu o avere estimată 1,2 miliarde de euro, fraţii Dragoș și Adrian Pavăl au purtat mai multe runde de de discuţii cu fostul mare fotbalist român. În cele din urmă, cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro