Gică Popescu, executat silit pentru două milioane de euro!

+3 click pentru
galerie

Gică Popescu, executat silit pentru două milioane de euro! © Hepta

Gică Popescu va fi executat silit de bancă! Problemele fostul internaţional a făcut un împrumut uriaş pe care nu a reuşit să-l restituie, iar după falimentul firmei sale, banca l-a dat în judecată.

În 2010, Gică Popescu a deschis în Rahova un bazar în care a băgat 10 milioane de euro. O parte din bani, 2 milioane de euro, i-a împrumutat de la o bancă. 

Însă, afacerea lui Gica Popescu nu a reuşit aşa cum sperau atât el cât şi soţia lui, Luminiţa şi ceilalţi doi parteneri de afaceri. La trei ani de la deschidere, bazarul fostului internaţional s-a închis, iar într-un final, firma a intrat în faliment.

Banca a cerut returnarea celor 2 milioane de euro şi a apelat la instanţă, dat fiind faptul că Gică Popescu nu şi-a achitat datoria, potrivit sport.ro.

Secţia II Civilă a Judecătoriei Sectorului 1 a încuviinţat executarea silită a lui Gică Popescu şi a soţiei sale, Luminiţa.

Gică Popescu a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, Barcelona, Galatasaray Istanbul, Lecce, Dinamo şi Hannover. Pentru echipa naţională, „Baciul” a bifat 115 selecţii şi a marcat 16 goluri. El a participat la trei turnee finale ale Campionatului Mondial (1990, 1994 și 1998) și la două ediţii ale Campionatului Europen (1996 și 2000).

În viaţa privată, Gică Popescu este căsătorit cu Luminiţa şi are doi copii, o fată şi un băiat. Fiul său, Nicholas, îi calcă pe urme. Puştiul joacă fotbal şi este legitimat la Viitorul Constanţa, club patronat de Gică Hagi.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro